'Bizi yok etmek istiyorlar' deyip duyurdu!

Netanyahu, İran’ın nükleer silahı elde etmesine ve Suriye’yi askeri üssü haline getirmesine engel olmak için ülkesinin tek başına hareket etmeye hazır olduğunu belirtti.

'Bizi yok etmek istiyorlar' deyip duyurdu!
'Bizi yok etmek istiyorlar' deyip duyurdu!
GİRİŞ 16.11.2017 13:05 GÜNCELLEME 16.11.2017 13:05
Bu Habere 87 Yorum Yapılmış

İsrail medyasının haberine göre, Kuzey Amerika Yahudi Cemaatleri genel kurul toplantısında konuşan İsrail Başbakanı Netanyahu, İran'ı Suriye'deki çatışmayı İsrail sınırlarındaki konumunu güçlendirmek için kullanmakla suçladı.

 

İran’ın Suriye’deki askeri konumunu güçlendirmek için ‘entrika örgüsü ördüğünü’ söyleyen İsrail lideri, ''Onlar, Suriye'yi İsrail'i yok etmek için üs olarak kullanmak için hava, kara ve denizde sürekli askeri varlığına can atıyor'' dedi.

Dünya toplumunu İran'ın saldırganlığına toplu yanıt vermeye çağıran Netanyahu, ''İran nükleer silah elde edemeyecek, Suriye'yi İsrail'e karşı askeri üsse çeviremeyecek'' ifadelerini kullandı.

Netanyahu ayrıca İran ile nükleer anlaşmayı gözden geçirmeye hazır olan ABD Başkanı Donald Trump'a övgüler yağdırdı.

YORUMLAR 87
  • DEVLET 6 yıl önce Şikayet Et
    Ey Müslümanlar! Yunus Emre der ki; " Bölüşür isek tok oluruz, Bölünür isek yok oluruz. " - Bu söz sadece madde anlamında değildir; asıl anlam ise manada gizlidir.
    Cevapla
  • DEVLET 6 yıl önce Şikayet Et
    bu mesele İran, Irak, Suriye veya Türkiye meselesi değildir. Bu mesele, tüm Ümmetin meselesidir. Yapamadıklarımıza değil, yapabileceklerimize odaklanmamız lazımdır.
    Cevapla
  • DEVLET 6 yıl önce Şikayet Et
    ulan "bizi katletti" dediğiniz Hitleri dahi, siyonist bankaları sırf para kazansın diye finanse etmiş yaratıklarsınız. Kim, sizi niye sevsin be... Bu ara da, siyonizme karşı çıkan yahudi aileleri tenzih ederim. Bu siyonistler, tüm dünyaya ve kendi milletlerine dahi ihanet içindeler.
    Cevapla
  • azzaman 6 yıl önce Şikayet Et
    kimseye gerek yok gün gelecek siz kendi kendinizi yok edeceksiniz
    Cevapla
  • hamdi 6 yıl önce Şikayet Et
    İran görünürde seytan amerika seytan amerika arkadanda canım cigerim Allah zalimleri kahru perişan etsin çocuk katilleri sizi inşallah ölmeden görürüm sizin helak olduğunuzu hep dua ettim ediyorumda rabbim diyorum yarattiklarina neler ettiler diye agliyorum inşallah kabul eder dualarimizi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail resmi televizyonu: "İsrail ordusu Refah'a çok yakında girmeye hazırlanıyor"
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu