Mısır'dan akla ziyan Türkiye ve Katar propagandası

Mısır basını, Türkiye hakkındaki karalama kampanyalarına bir yenisini daha ekleyerek akla ziyan bir skandala imza attı.

Mısır'dan akla ziyan Türkiye ve Katar propagandası
Mısır'dan akla ziyan Türkiye ve Katar propagandası
GİRİŞ 26.11.2017 13:53 GÜNCELLEME 27.11.2017 11:39
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

Kirli senaryoların yazıldığı ve her geçen gün yeni bir oyunun sahnelendiği Ortadoğu'da itibarsızlaştırma çalışmaları hızla devam ediyor. Meşruiyeti hâlâ "demokratik" ülkelerce tartışılan ve darbeci bir rejim ile yönetilen Mısır'da televizyon kanallarından birinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "terörün destekçisi" olarak gösterildi.

 

MISIR TELEVİZYONUNDAN GÖRÜLMEMİŞ AHLAKSIZLIK

Türkiye'nin, tüm dünyanın gözü önünde, hem içte, hem de dışta terör karşısında gösterdiği kararlı mücadeleye rağmen Mısır televizyonu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı "terörü üreten kişiler" olarak gösterdi.

Sisi'nin terör ile mücadelesi konusunda gösterdiği "sözde" mücadeleyi "destansı" bir masala dönüştürdükleri videoda aşırıcılık ile nasıl mücadele edildiği anlatılıyor. Bu anlatılar sırasında kendi ülkesinde yaşanan saldırıya bakmaksızın Türkiye'ye saldıran Sisi ve yanlıları, dünyada terörü üreten kişiler olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Katar Emiri Tamim Bin Hamad El-Sani'yi "el ele terörü destekleyenler" olarak lanse etmeye çalışıyor.

GERÇEK TERÖRİSTLERE YER VERİLMEDİ

Başından sonuna kadar tamamen bir saçmalık olan ve güya terör karşıtı bir propaganda olan bu videoda gerçek teröristlere hiç değinilmiyor. Örneğin, Suriye' de yer alan PKK'nın uzantısı YPG de dahil hiç bir terör unsuruna yer vermezken, terör  ile en etkin mücadele veren Türkiye için böyle bir ithamda bulunulması, son zamanlarda Arap coğrafyasında yaşanan popülist-İsrail flörtleşmesinin bir meyvesi olarak gösterildi.

KENDİ TERÖRİSTLERİ UNUTULDU

Öte yandan Mısır'da yaşanan ve 305 kişinin hayatını kaybettiği kanlı eyleme rağmen böyle bir çalışma gerçekleştiren Mısır Televizyonu için, ülkede yaşanan katliama hiç değinilmezken, bu saldırı için de Türk istihbaratınısuçluyorlar.

Saldırıdan birkaç gün önce Mısır 29 kişiyi, Türkiye ile çalışıyorlar iddiasıyla tutuklamıştı.

YORUMLAR 49
  • nuri 6 yıl önce Şikayet Et
    ne güzel işte orda gerçekleşen terör saldırısı dolayısıyla yasını biz tutalım onlarda karşığında bizi sırtımızdan vursun. ne güzel vefa örneği değilmi
    Cevapla
  • Başak 6 yıl önce Şikayet Et
    Onlar kansızlık yapsın Bizde enayi gibi iyilik yapmaya devam edelim Ben olsam hiç muhatab olmam bu ülke ile..
    Cevapla
  • vatansever 6 yıl önce Şikayet Et
    aklı hür, vicdanı hür olmayan kuklalardan başka ne beklenir ki? kervan yürüyor...
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    teyzeme helal olsun der işte Anadolu kadını bu çalışmak çalışmak masa başınd değil bir genli insanların tembel ve hazıra konmak değil alınteri emeğini bilgisini cesaretini esirgemeyen mücadeleli anadolu kadını ayakları öpülür ellleri değin bu annemizin vesselam selamlar.
    Cevapla
  • ihsan 6 yıl önce Şikayet Et
    senin şehitlerine sahip çıkıyor türkiye mısırın yaptığına bak kalleş nankörler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu