Bağdadi mektup gönderdi: O ülkeye geçin!

DEAŞ lideri Ebubekir Bağdadi'nin, DEAŞ'ın üst düzey yöneticilerine gönderdiği mektuplarla örgüt üyelerinin Libya'ya gitmelerini istediğini öğrenildi.

Bağdadi mektup gönderdi: O ülkeye geçin!
Bağdadi mektup gönderdi: O ülkeye geçin!
GİRİŞ 01.12.2017 10:49 GÜNCELLEME 01.12.2017 10:51
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

İlki 2016'nın sonu olmak üzere Bağdadi'nin gönderdiği 13 mektup olduğunu aktaran Şark el-Ewsat Gazetesi gazetesi, Bağdadi'nin içinde DEAŞ'lıların Libya'ya gitmelerini istediği mektubunun ise yaklaşık bir hafta önce gönderdiğini belirtti.

Bahsi edilen Bağdadi'nin mektuplarının Libya emniyet güçlerinin eline geçtiğini aktaran gazete, Bağdadi'nin mektuplarında DEAŞ'ın Libya'da güçlendikten sonra Mısır, Tunus ve Cezayir'e doğru genişleyeceğini söylediğini aktardı.

YORUMLAR 9
  • Osmanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    Abd suriye ve iraka yerlesti deaş bahanesiyle simdi libya mısir ve cezayir . Kafir abd oyunu Ya soruyorum ladini bulup olduren abd bagdadimi nedir onu nasilda rakkada yakalayamadı.
    Cevapla
  • Adalet 6 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH Aşkına bi düşünün bu kefere soysuzları neden İsraile yönelmiyor.Hem müslümanlar katledilsin hemde müslümanlar kötülensin.Bu olsa olsa kafirin,mınafığın,Keferenin oyunudur.Bu oyunu Salih müslümanlar görür elbette.
    Cevapla
  • Demir Ersoy 6 yıl önce Şikayet Et
    Ey DEAŞ a kanan ahmak gençler ABD nin ve İsrail in Müslüman şehirleri birer birer yerle bir etmek için kurdukları bu kafir terör örgütüne nasıl katılıyorsunuz hala görmüyor musunuz İsraile tek kurşun atmıyorlar
    Cevapla
  • Milli 6 yıl önce Şikayet Et
    Bağdadiye de abd mektup göndermiş olmasın!
    Cevapla
  • Artuk 6 yıl önce Şikayet Et
    yani ABD Libya'ya müdahale edecek, bizde yedik bu yalanları, ABD : Başterörist
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hükümetin önündeki en zor problem... Rakamlar her yıl kötüye gidiyor
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu