Çocuklara öğretiyorlar: Mescid-i Aksa'yı yıkacağız

Trump'ın Kudüs kararı, geçtiğimiz yıllarda İsrail'de bir okulda çekilen görüntüleri yeniden akıllara getirdi. Çocuklara ezberletilen plan Trump'ın kararının nihai amacını özetliyor

GİRİŞ 08.12.2017 23:01 GÜNCELLEME 08.12.2017 23:06
Bu Habere 85 Yorum Yapılmış

İsrail'de bir okulda çekilen görüntüler kan donduracak cinsten. Geçtiğimiz yıllara ait olan görüntülerde, öğrencilere Mescid'i Aksa'nın yıkılıp yerine Süleyman Tapınağı'nın inşa edileceği anlatılıyor. Öğrencilerin de artık bu projeyi çok iyi bildiği ve bu zihniyetle yetiştirildikleri anlaşılıyor.

Yine görüntülerde, öğrencilere Arap çocuklarla karşılaşıp karşılaşmadıkları soruluyor. Öğrencilerin ise bu soruya "Tapınağın yanında karşılaştık, onları ittik. Onları gördüğümüzde kızgınlık hissediyoruz. Onları öldürmek istiyoruz" şeklinde cevaplar verdiği görülüyor.

 

MESCİD-İ AKSA'NIN ALTINI OYUYORLAR

İsrail tarafından bir süredir Mescid-i Aksa'nın çevresinde kazı yapılıyor. İsrail'in Mescid-i Aksa'nın altına çok sayıda tüneller kazdığı, bazı tünellerin sinagoglara çevrildiği belirtiliyor.

Öte yandan, bu tüneller sebebiyle Mescid-i Aksa'nın yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya olduğu da ifade ediliyor.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 85
  • mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    bir gece selahatinnin torunları ve fatin torunları gelecek cehheneme göndereceksizi
    Cevapla
  • yolcu 6 yıl önce Şikayet Et
    onlara herşeyi öğretmişsiniz ama araplar savaşı deyilki kudüste araplarla sınırlı deyil tıpkı müslümanlık gibi peki ya türkler türkleride anlatsanıza ocuklarınıza uykuları kaar türkleri öğretseniz ancak bir masal olduğunu bilirler anlatıklarınızzı türrkleri bilseler asıl savaşcıları asıl komutanlar ve liderleri türkler ölümün adını taşır üzerinde
    Cevapla
  • kafkasyalı 6 yıl önce Şikayet Et
    yıkılasın israil enkazını göreyim,sana ülke diyenin yüzüne tükürüp,mezarına kazayım.Korkak yahudiler siz ancak masumları öldürüp silahsız insanlara kabadayılık yaparsınız sizin eceliniz olacağız bekleyin o mukaddes günü.işgalci teröristler
    Cevapla
  • ASİLBEY_06ÇUBUK 6 yıl önce Şikayet Et
    İsrailliiler mescidi Aksanın altını kazıyorlar,birileride Türkiyede de yıllardır İslamın altını kazdılar ama,Allah yardım etti Erdoğan gibi bir lider geldide islamın altının daha fazla kazılmasına müsaade etmedi.
    Cevapla
  • Oguz Kaan 6 yıl önce Şikayet Et
    Siz ona pis elinizi sürdügünüz an bu dünya da yahudi namina birsey kalmiycaktir. Size destek verenleride ayni sey bekliyor. Parazitler yok edilmelidir bu dünyada cünkü hastalik saciyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'
IMF'den Türkiye açıklaması