İsrail'e mesaj: Sonun başlangıcı...

Hizbullah lideri Hasan Nasrallah, bölgedeki zaferlerin ardından Hizbullah'ın yeniden Kudüs ve Filistin'e odaklanacağını açıkladı.

İsrail'e mesaj: Sonun başlangıcı...
İsrail'e mesaj: Sonun başlangıcı...
GİRİŞ 11.12.2017 17:45 GÜNCELLEME 11.12.2017 18:05
Bu Habere 69 Yorum Yapılmış

Nasrallah, Trump'ın Kudüs kararının İsrail için sonun başlangıcı olduğunu iddia etti. 

Hizbullah lideri Nasrallah, "Direniş hattına ve bölümlerine sesleniyorum, şu anda DEAŞ ile savaşımız sona erdi, gerçek hedefimize dönmenin tam vaktidir" şeklinde konuştu. 

 

YORUMLAR 69
  • Cengiz Y 6 yıl önce Şikayet Et
    Bugüne kadar neredeydiniz?Şimdi İİT nin sözleri geçerli olacak.
    Cevapla
  • Vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Hadi oradan, işiniz gücünüz müslümanları birbirinine kırdırmak. Anca boş boş konuşursunuz, gaz verirsiniz. Konuşmaları hiç inandırıcı değil.
    Cevapla
  • heval 6 yıl önce Şikayet Et
    Suriye politikamız yanlış mıydı, hayır yanlış değil zalim bir yöneticiye karşı İslam saflarının düzeni için gerekli idi sadece ABD gibi müttefiklerimize güvenerek yanlış yaptık. bu arada şunu da gördük ki Suriye de ki iç savaş İsrail işine yaradı ve mezhep saflar iyice ayrıldı.
    Cevapla
  • Vatandas 6 yıl önce Şikayet Et
    Bazi sahislarin israil in isine gelecek yorumlari hala ders alinmadigini gosteriyor onemli bir nokta sii iran vs diyenlere bakiyorum mezhep tassubu icinde partici takimci gibi mezhepci oysa akli başında bir müslüman şunu iyi bilir ki İslam'da mezhep diye bir sey yok. Deas veya işid her ne haltsa bunlar Suriye ye nereden gitti Deas Öso ve Nusra içinden ayrılanların kurduğu bir örgüt olduğunu ne çabuk unuttunuz? Şayet Hizbullah vs olmasaydı şuanda suriyenin işi bitmiş ABD ve Israil amacına ulaşmış suriye kuzey kürt bölgesi ayrılmış olurdu ve bunuda kurulan yeni suriye yapardı bizde baka kalırdık.
    Cevapla
  • tayyar 6 yıl önce Şikayet Et
    ABD kuklası Hasan Nasrallaha güvenilmemelidir.Anında Satışa getirir....ABD ve İsrail Hasan Nasrallahı potansiyel tehlikeli olarak görseydi şimdiye kadar biletini kesmişti...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti