İslami Cihad Hareketi İsrail'e meydan okudu

Filistin İslami Cihad Hareketi Sözcüsü Davud Şehab, bir sonraki adımda hareketin İsrail güçlerine doğrudan saldıracağını açıkladı.

GİRİŞ 15.12.2017 16:25 GÜNCELLEME 15.12.2017 16:38
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

İslami Cihad Hareketi Sözcüsü Davud Şehab İsrail'in Filistin halkına saldırması hakkında "Bir sonraki adımda İsrail ile doğrudan temasa geçeceğiz." dedi.

İSLAMİ CİHAD HAREKETİ PROTESTO GÖSTERİSİ DÜZENLEDİ

Filistin'de direniş gruplarından olan İslami Cihad Hareketi, Gazze’de Kudüs için protesto gösterisi düzenledi. 
Filistin'de direniş gruplarından olan İslami Cihad Hareketi ve Filistinliler, Gazze’de Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanımasını protesto etti. Filistin İslami Cihad Hareketi, Gazze’de bugün için kapsamlı bir protesto çağrısında bulunmuştu. Filistinliler ellerinde Filistin ve İslami Cihad Hareketi bayrakları taşıyarak eylem düzenledi.
Öte yandan, Filistin genelinde, ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma kararı protesto edilmeye devam ediyor.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 7
  • Hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    6 gün savaşını unutunca böyle oluyor. Elinizdeki minicik hakları da kaybetmeyin sonra. Çeçenistan sizden daha yürekliydi ama demir leblebi yediler. Benden uyarması. Meydana çıkınca arkanızda kimsenin olmadığını göreceksiniz.
    Cevapla
  • Vatanperver 6 yıl önce Şikayet Et
    Şunu unutma silahlı kavganın , göğüs göğüse kavganın ,savaşın yaşanacağı o gün elbet gelecek, sanırmısınız ki ilelebet sapanlarla taş atılacak .
    Cevapla
  • Diriliş 6 yıl önce Şikayet Et
    allahınıza kurban sizin
    Cevapla
  • trafik çilesi 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir sonraki adım ne? Elimizde bi Kabe kaldı...
    Cevapla
  • Sami 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunlarda sadece lafta meydan okuyor.icraat yok
    Cevapla
  • vatan evladı 6 yıl önce Şikayet Et
    ne bekliyorsunuz daha saldirinki bizlerde yardim icin cagri yapacak devlet yetkililerimizin yönlendirmesiyle asker olalim . kimse devlet acik cagri yapamaz demesin dinde cihat vardir cihadi devlet yoneticeleri emretmekle mukelleftir bu is makam isidir koltuk makami degil sehitlik makami
    Cevapla
  • Haklisin 6 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş çok haklısın ama o cihat çağrısını yapabilmek islam devleti olman lazım evet bizim halkımız müslüman basimizdaki devlet baskanimiz müslüman fakat devletin yönetim şekli islam değilmi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'deki atamalar Can Ataklı'yı bile rahatsız etti: Olur mu ulan böyle bir şey?
Avrupa'da kim ne kadar kazandı? İşte rakamlar