Almanya Cumhurbaşkanı'ndan 'utanç' verici tavır!

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier, ABD’nin Kudüs kararını protesto gösterilerinde İsrail bayrağının yakılmasını kınayarak, bundan 'utandığını' söyledi.

GİRİŞ 16.12.2017 00:01 GÜNCELLEME 16.12.2017 00:43
Bu Habere 76 Yorum Yapılmış

Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, ABD'nin Kudüs kararı sonrası Berlin'de düzenlenen gösterilerde İsrail bayrağının yakılmasını kınayarak, antisemitizmle (yahudi karşıtlığı) mücadele çağrısında bulundu.

İSRAİL ASKERLERİNİN TERÖR ESTİRMESİNİ GÖRMEZDEN GELDİ

Filistin'de İsrail askerlerinin acımasızca müslümanlara saldırmasını, onlarca şehidi ve yüzlerce yaralıyı görmezden gelen Steinmeier'in konuyu "antisemitizm"e bağlaması hayretle karşılandı.

"YAHUDİ DÜŞMANLIĞI KORKUNÇ YÜZÜNÜ FARKLI ŞEKİLLERDE GÖSTERİYOR"

İsrail’in kuruluşunun 70’inci yıldönümü dolayısıyla Berlin'de düzenlenen törende konuşan Steinmeier,  antisemitizmin Almanya’da bile aşılamadığını belirterek, antisemitizmin "korkunç yüzünü farklı şekillerde gösterdiğini” ifade etti.

Geçen hafta sonu Arap gruplar tarafından Berlin’de düzenlenen gösteride İsrail bayrağı yakılmış ve Yahudi düşmanlığı içeren sloganlar atılmıştı.

Steinmeier, İsrail bayrağının yakılmasının kendisini "üzdüğünü ve utandırdığını” söyledi.

YORUMLAR 76
  • ayhan 6 yıl önce Şikayet Et
    Almanya diye bir ülke yoktur.Amerika ve İsrailden talimatla yönetilen kukla bir devlettir.
    Cevapla
  • 777 6 yıl önce Şikayet Et
    bu adam Yahudileri yakan atalarından utansın
    Cevapla
  • alamanyaacigurbet 6 yıl önce Şikayet Et
    sen kendi irkindan utan öyleyse canli canli yahudileri kim yakti vakti zamaninda nazidedelerine sor, filistinli cocuklara yapilan zulmden utanmayan utanmazlar düzenbazlar siyoncocuklari
    Cevapla
  • Ali aksoy 6 yıl önce Şikayet Et
    Yahudinin isi,düsüncesi almanin parasi ve almanlardan alacagi intikam ama Alman enayisi uyuyor ,zenginlikleri ve durumlari iyi gittigi müddetce bu böyle devam edecektir,burada bunuda zirketmek lagzim!almanin sebeb oldugu zarar, ortadogunun milyar larini ne zaman ödeyecegidir?
    Cevapla
  • çeliktepeli 6 yıl önce Şikayet Et
    küfür tek millettir...çok da şaşırmadım bu açıklamalara..
    Cevapla
  • Mert 6 yıl önce Şikayet Et
    Almanlar aralarında günlük yaşamlarında hergün gizlice milyonlarca bayrak yakmadan daha fenasını yapıyorlar yahudiler üzerinden anlattıkları şakalarla bunuda Almanya cumhurbaşkanı bildigi halde gizliyor ben Türk olarak Türkiyede yahudiler üzerinden bir saka yaşamadım cünkü bizim okulllarimizda dinlere karşı kin ve düşmanlık ögretilmiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!
Katar'dan Türkiye açıklaması: Onurlu duruşu takdir ediyoruz