İsrail kimyasal silah kullanmış!

Gazze'deki Sağlık Bakanlığı, işgal kuvvetlerinin Filistinlilere karşı kimyasal silah kullandığını doğruladı.

İsrail kimyasal silah kullanmış!
İsrail kimyasal silah kullanmış!
GİRİŞ 17.12.2017 15:06 GÜNCELLEME 17.12.2017 15:06
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Haber7- Elif Erdiş

Gazze Sağlık Bakanlığı, İşgal kuvvetlerinin Filistinli göstericilere karşı kullandığı silahların kimyasal silah olduğu iddialarını doğruladı. Yapılan tetkikte kullanılan bombalarının içeriğindeki madde belirlenemedi ve çarptığı yerde patlayan kimyasal mermiler kullanıldığı açıklandı.

Kimyasal silah kullanımı uluslararası hukuka göre yasak  ve kullanımı savaş suçu sayılıyor. Buna rağmen daha önce de BM tarafından İsrail'in Filistinlilere karşı kimyasal silah kullandığı kaydedilmişti.

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 14
  • hasan çakır 6 yıl önce Şikayet Et
    Çanakkale savaşındada, kurtuluş savaşındada kimyasal silah kullandılar bu adiler. tüm silahlarını müslümanın üzerinde deniyorlar ve tüm dünya sagır ve dilsiz. içimiz yanıyor ama bu topragın üstü varsa altıda var Allah zalimleri elbette o çok can yakan azaba ugratacak.
    Cevapla
  • İsmail 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu köpeklere hepsi serbest
    Cevapla
  • Vatann sever 6 yıl önce Şikayet Et
    Len İsrail dün kendin zulme uğruyordun ( filimlerde ne kadar inandıra bilirseniz dünyayı )bugün bulsan soykırım yapacaksın!!!
    Cevapla
  • isa 6 yıl önce Şikayet Et
    Kimyasal silahi gariban bir ülke kullanirsa yasak. Fakat BM 5 daimi üyesi ve Israil kullanirsa yasak yok. Yasak ise her ülkeye yasak olmasi ve yaptirimi olmasi gerek. Yoksa yasak savmak babindan yasak olursa sonuc bu olur.
    Cevapla
  • Hitler 6 yıl önce Şikayet Et
    Hitler Demiş ki: bunlar dünyaya bela olacak. Bunları hepisini yok edeceğim diye. Şu an çok iyi anlıyorum nedenini. Keşke kökünü kurutsaymış
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Batı Çin'den dersini aldı: Türkiye için tarihi fırsat!
Meral Akşener AVM gezisinde görüntülendi