Barzani geri dönmek istiyor! Sürpriz mektup

IKBY yönetimindeki Barzani'ye bağlı iktidar partisi, Kürdistan Demokrat Partisi (KDP) kente geri dönmek için 8 maddelik öneri hazırladı.

Barzani geri dönmek istiyor! Sürpriz mektup
Barzani geri dönmek istiyor! Sürpriz mektup
GİRİŞ 24.12.2017 16:38 GÜNCELLEME 24.12.2017 17:51
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Kerkük İl Meclisi 26 Aralık'ta Kerkük'te toplanıyor.  KDP grubunun toplantıya katılıp katılmayacağına dair henüz resmi bir açıklama yapılmazken, Bağdat yönetimine bir öneri mektubu ilettikleri ortaya çıktı. 

 




GERİ DÖNMEK İÇİN 8 ÖNERİ

Buna göre Kerkük İl Meclisi'nde yer alan Kürdistan Demokrat Partisi (KDP) grubu, kente geri dönmek için Bağdat'a 8 maddelik bir öneri sundu.

Rûdaw'a konuşan Kerkük İl Meslici KDP üyesi Dilşad Pirot, kente geri dönüp toplantılara katılmaları için Bağdat yönetimine 8 maddelik öneri sunduklarını söyledi.

"EVLERİNİ TERK EDEN KERKÜKLÜ KÜRTLER GERİ DÖNMELİ"

Dilşad Pirot, ''Önerilerimizin tamamı kentin güvenliğin yeniden sağlanması ve evlerini terk eden Kerkük halkının geri dönmesine yöneliktir'' ifadelerini kullandı.

"EĞER KABUL EDİLMEZSE..."

Pirot, ''Eğer önerilerimiz Bağdat yönetimi tarafından kabul edilmezse kente geri dönmeyeceğiz ve toplantılara katılmayacağız'' dedi.

KDP'li Pirot, ayrıca il dışında yapılacak olan toplantılara katılabileceklerini söyledi.

YORUMLAR 22
  • lider 13 6 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi yine bahçeli piyasaya çıkar 80 osmaniye 81 düzce 82 kekük 83 waşhingtong
    Cevapla
  • Türkmeneli 6 yıl önce Şikayet Et
    Niye zorunami gidiyo. Sayın Bahçeli nin ağzına saglik diyecek tabi
    Cevapla
  • Özet 6 yıl önce Şikayet Et
    Çekirge bir zıplar , iki zıplar üçüncü de haydi israil e yuva na .
    Cevapla
  • kerkukli 6 yıl önce Şikayet Et
    Men deremki barzaneyi sionustler destekliye ve kerkukun nufusuni yillardir aynin kudusteki kibin degistirmek istirler ibadi bu oyuna uymamalidir
    Cevapla
  • Düzceli 6 yıl önce Şikayet Et
    Kerkük Türktür. Kerkük'ten kaçanlar oraya taşınan,şehrin demografik yapısını değiştirmek için orada tutulan, asalak sürüsüdür. Siyonist dostlarıdır. Ne imiş Bağdat'a gitmeyeceklermiş. Allah aşkına gitmeyin. Önce açlıktan birbirinizi yiyin. Sefiller'e de bu yaraşır. Herşeyin bir bedeli var. Siz ihanetin bedelini ödüyorsunuz.
    Cevapla
  • Düzceli 6 yıl önce Şikayet Et
    Galip olan şartlar sunar; etek giyip kaçanlar şart sunamaz. Bağdat resti çekmelidir. Asla yüz vermemeli. Emin olun bu Siyonist dostları,asalaklar bir haftaya kalmaz birbirlerini yerler. Ne imiş, kenti terk eden halkın geri dönmesine izin verilmeliymiş. Kerküklüler niye vatanını terk etsin; terk edenler sizin demografik yapıyı değiştirmek için sizin oraya taşıdığınız Kürtler olmasın. Asla yüz vermemeli sonra toparlanıp ABD ve Siyonistlerle bir olup Bağdat'a kafa tutarlar. Aynen Türkiye'ye yapmak istedikleri gibi. Bunlar hep bölgede kambur oldular, şimdi Israil'in rolüne soyunuyorlar. Asla asla yüz vermemeli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!