İran'da iş çığırından çıktı! Yeni ölüm haberleri!

İran'ın İsfahan eyaletine bağlı Kehderican ilçesinde rejim karşıtı gösterilerde 5 protestocu ölürken, Necef Abad'ta da 2 devrim muhafızı hayatını kaybetti.

GİRİŞ 02.01.2018 00:40 GÜNCELLEME 02.01.2018 09:54
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

İran'daki rejim karşıtı gösterilerde İsfahan eyaletine bağlı Kehderican ilçe kaymakamlığına saldıran göstericilerden 5'inin öldürüldüğü bildirildi.

İran'dan yayın yapan haber sitesi Asriran, İran'daki rejim karşıtı gösterilerde İsfahan eyaletine bağlı Kehderican ilçesi kaymakamlığına saldıran göstericilerden 5'inin öldürüldüğü duyurdu.

 

NECEF ABAD'TA DA 2 DEVRİM MUHAFIZI VE 2 GÖSTERİCİ ÖLDÜ

Öte yandan, muhafazakarlara yakınlığıyla bilinen Reca News haber sitesine göre, İsfahan eyaletine bağlı Necef Abad ilçesindeki gösterilerde ise 2 devrim muhafızı ve 2 gösterici olmak üzere, 4 kişi hayatını kaybetti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 35
  • Cesur 6 yıl önce Şikayet Et
    İranlıları akıllı sanırdım;En kötü iktidar iktidarsızlıktan iyidir,Iraklar Saddamı arıyor,Libyalılar kaddafiyi,yarın sizde pişman olursunuz.
    Cevapla
  • vatandaş rıza 6 yıl önce Şikayet Et
    RABBİM, inşallah abd. ve israildede iç savaş çıkmasını nasip eder..bu alçaklar tüm orta doğuyu ateş çemberine çevirdiler...
    Cevapla
  • ddd 6 yıl önce Şikayet Et
    olanlar kesinlikle provokasyon ama kendine İslam cumhuriyeti diyen bir devlet gider müslüman halka karşı esed denen dinsizin yanında durursa acısı böyle çıkar.. Allah sabırlıdır ama aynı zamanda adildir..
    Cevapla
  • Mukan KAHAN 6 yıl önce Şikayet Et
    İrandan sonra sıranın USA'de olmasını isterdim tabii ki. Aslında bütün bunların sebebi Kudüs. Israil için fırsat yaratılıyor.
    Cevapla
  • aykut 6 yıl önce Şikayet Et
    iran dan sonra sıra kimde acaba
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat