İsrail yine saldırdı! Bir Filistinli şehit edildi

Batı Şeria'da yer alan Ramallah kentinde İsrail askerlerinin müdahalesi sırasında açılan ateş sonucu ağır yaralanan Filistinli gencin hayatını kaybettiği bildirildi.

GİRİŞ 03.01.2018 16:49 GÜNCELLEME 03.01.2018 17:42
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Filistin Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, İsrail askerlerinin, Filistinlileri gözaltına almak için Ramallah'ın kuzeybatısındaki Deyr Nizam köyüne baskın düzenlediği belirtildi.

Açıklamada, İsrail askerlerinin gerçek ve plastik mermi kullandığı baskın sırasında başından yaralanan Musab Firas et-Temimi (17) isimli Filistinli gencin kaldırıldığı hastanede şehit olduğu kaydedildi.

İsrail askerlerinin, daha önce köy sakinlerini, askeri araçlar ve Yahudi yerleşimcilerin araçlarına taş atarak zarar verdikleri iddiasıyla, köyün girişini kapatmak ve sakinlerini de gözaltına almakla tehdit ettiği belirtiliyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • 43.. 6 yıl önce Şikayet Et
    Şehadetin mubarek olsun Musab,butun mazlumlarin intikami elbet birgun alinacak
    Cevapla
  • Vahdettin 6 yıl önce Şikayet Et
    Ulan İsrail elbet birgün o gün geliçek ve hesap veriçeksin.Hangi Ağacın dibine saklansanda, Kahrolacaksın. Allah yar ve yardımcımız olsun İnşallah.
    Cevapla
  • Yakub 6 yıl önce Şikayet Et
    Israil = Firavun . Neden? Firavunda 700 bin çocuk öldürmüştü bu Israil Amerika Avrupa düzeneği de yüz binlerce çocuk öldürdü! Küfür aynı değişmez. Paralı laf ebesi fizik yapısı olmaları gerçeği değiştirmez.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: "Harcamaları mümkün olduğu ölçüde kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz"
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?