Esed rejiminden YPG itirafı! Açık açık söyledi

Esed rejimi milletvekili Ömer Ose, Esed rejiminin terör örgütü YPG'ye silah yardımında bulunduğunu açıkladı. Ayrıca Ömer Ose, rejimin PKK'ya özerklik vermeye hazır olduğunu da söyledi. Ose, Türk ordusunun Afrin harekatı ile ilgili de küstah açıklamalarda bulundu.

Esed rejiminden YPG itirafı! Açık açık söyledi
Esed rejiminden YPG itirafı! Açık açık söyledi
GİRİŞ 09.02.2018 12:45 GÜNCELLEME 09.02.2018 12:56
Bu Habere 131 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin Afrin'deki terör yuvalarını temizleyerek bölge halkını zulümden kurtarmak için başlattığı Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili konuşan Esed rejiminin Kürt parlamenteri Ömer Ose, rejimin terör örgütü YPG'ye silah verdiğini itiraf etti.

'YPG'YE SİLAH VERDİK'

 

 

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) merkezli Rudaw TV'nin canlı yayınına katılan Esed rejiminin parlamenteri Ömer Ose, Esed rejiminin daha öncelerde de terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı YPG'ye silah yardımı yaptığını, Türkiye'nin Afrin'e yönelik operasyonlarına karşı da rejimin desteğini artıracağını söyledi.

OTONOMİ VE ÖZERKLİK VERMEYE HAZIR

Terör örgütü PKK/PYD seslenen Ose, rejim ile daha fazla diyalog geliştirmelerini istedi. Ose, terör örgütünün rejimle iyi ilişkiler içinde olması gerektiğini belirterek, rejimin otonomi veya özerklik vermeye hazır olduğunu belirtti.

YORUMLAR 131
  • Neco 6 yıl önce Şikayet Et
    Yorumlara bakılacak olursa çoğu kişi haberi tam anlayamamis, sonuçta PKK sevicisi Kürt bir vekil kendi yapmaya çalıştıklarından bahsetmeye çalışmış,bizim HDP gibi,Esed özerlik vermek istiyor diye birşey yazmıyor fakat esedin Kürtlerle ilgili yanlış politikalarını tartışmaya kalkarsak sabahlarız,etme bulma dünyası vaktiyle bize doğru tuttuğu Kürt siyaseti kendisine geri tepti,eee bizde zarar görmedik mi,evet gördük şimdi hesabı kesmeye gittik oraya
    Cevapla
  • şaşmaz 6 yıl önce Şikayet Et
    Eseda güvenseler çoktan Afrinin savunmasını Esada bırakırlardı. O da seve seve girerdi Afrine. Türkiye Suriyenin yasal ordusuyla savaşamayacağına göre Afrin Esada kalırdı. İyice yerleştikten sonra da hiç bir sözünü tutmaz, ordaki kürtlerin canına okurdu. İşte Esada güvenemiyorlar.
    Cevapla
  • vatan 6 yıl önce Şikayet Et
    YPG Afrini Esede teslim etmek istiyor, özerklik karşılığında.... Diyorlar ki ''Bize özerklik sözü verin, Esed ordusunun afrine girişine izin verelim Şam ordusu gelsin afrini savunsun'' diyorlar. Bu gerçekleşirse açığa düşeriz. şimdiye kadar Suriye ordusu ile Türk ordusu hiç karşı karşıya gelmemişti. Üstelik her seferinde 'Suriyenin toprak bütünlüğünden yanayız' diyoruz. Nasıl olacak?
    Cevapla
  • HALK 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu Esad ailesinden baba Esad, salt Türkiye'ye karşı kullanma amacına matuf olmak üzere PKK'nın en büyük destekçisi idi gelelim oğul Esada, bu da babasının yolundan gitti ancak PKK Suriye'de işgal ettiği zamanla ABD'yi de arkasına alarak Suriye'nin gerek petrol gerekse şu kaynaklarının en kıymetli alanlarına doğru genişletti. Tabi oğul Esad birde baktıki iktidarda kalsa dahi Suriye'nin ayakta durabilmesi için gerekli olacak ekonomik kaynaklar elinden çıkmış vede Suriye'nin bu topraklarında ABD'nin de desteği ile PKK bir terör devleti kurmak istiyor. Bizim ülkenin ana muhalefet lideri başta olmak üzere bazı kişilerde bizim devlet yetkilerimizin doğrudan Esad ile temas kurmasını istiyorlar.
    Cevapla
  • Osmanlı... 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar var ya bunlar, ne adi insanlarmış. Korkudan altlarına ediyorlar. Şunlardan devlet olacak. Bırak devlet olmayı, bunlardan bi halt olmaz. Reis girdiğimiz yerlerden sakın çıkmayalım. Bi halt edemezler.. Herkese şapur şupur bize de yarabbi şükür ha.........
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ortadoğu’da savaş dahil başka krizlerin ilk vuracağı ülkelerden birisi de Türkiye
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun işgalci İsrail'i hedef aldı