Arap Birliği'nden Rusya'ya küstah Türkiye çağrısı

Arap Birliği Genel Sekreter Yardımcısı Hüsam Zaki, Rusya’nın Afrin’deki sorunun çözümüne katılmasını umduklarını belirtti.

GİRİŞ 20.02.2018 01:00 GÜNCELLEME 20.02.2018 09:00
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

Rus medyasına konuşan Arap Birliği Genel Sekreter Yardımcıs Hüsam Zaki, "Türk askeri güçlerinin Afrin'e müdahale etmesi hoşumuza gitmiyor. Rusya'nın Afrin'deki durumun çözümüne katılmasını umuyoruz" dedi.

Arap Birliği'nin her zaman tüm Arap ülkelerinin toprak ve egemenlik bütünlüğünden yana olduğunu kaydeden Zaki, "Ancak çatışmanın birçok faktörden kaynaklandığını anlıyoruz" diye ekledi.

 
KAYNAK: SPUTNİK
YORUMLAR 54
  • u mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Hem toprak bütünlüğünden yanayız diyorsunuz hem de abd ağzı konuşuyorsunuz.Toprak bütünlüğü diyorsanız aynı.Bizde diyoruz.Sorun yok.Operasyona karşıysan abd ağzı gibi konuşuyorsun.Abd ise suriyeyi bölüp ypg ye devlet oluşturmak istiyor.Hani toprak bütünlüğünden yanaydın.2 yüzlü arap birliği.Gerçek arap gibi olun.Peygamberimiz gibi olun.
    Cevapla
  • Konya 6 yıl önce Şikayet Et
    Arap Birliği, ABD(İsrail) birliği olmuş. Türk milleti olarak Müslüman kardeşlerimizi zulümden kurtarıyoruz. Demek oluyor ki, Müslüman kimliği taşıyan Arap birliği(abd-israil) çıkarlarına ters düşüyor bu durum. Bir çöplükte birden fazla horoz olmaz.
    Cevapla
  • akın 6 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman düşmanlığı sizin ruhunuzda var helede Türk olursa dahada azgınlaşıyorsunuz Tarihdede bu böyleydi şimdide aynı alçaklar iki ay önce sana savaş açtılr da Türkiye sahip çıktı yazıklar olsun demekki Eb cehillerin firavunların kalıntıları halen var Müslüman Düşmanları Allah belinizi kırsın
    Cevapla
  • Mukan KAHAN 6 yıl önce Şikayet Et
    Arap birliği müslüman görünümlü İsrail çalışanlarıyla dolmuş taşmış
    Cevapla
  • Cengiz B. 6 yıl önce Şikayet Et
    Abd kuklası ülkeler birliği desek daha doğru. Çoğunun başında ABD'ye biat etmiş kral veya diktatörler var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor