Suriye'de üçüncü toplu mezar açıldı

Suriye'nin kuzeyindeki Cisr Eş Şuğur kasabasında dün bulunan üçüncü toplu mezar açıldı.

Suriye'de üçüncü toplu mezar açıldı
Suriye'de üçüncü toplu mezar açıldı
GİRİŞ 15.06.2011 15:32 GÜNCELLEME 15.06.2011 15:32
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bir çöplükte bulunan mezarda 8 cesedin bulunduğu tahmin edilirken, 5'i çıkarıldı.

Bazı cesetlerin bacaklarının kesik ve gözlerinin oyulmuş olduğu gözlendi.

Mezarda ayrıca askeri malzeme ve kana bulanmış bir asker yatağı bulundu. Mezardaki en eski cesedin 20 gün önce gömüldüğü sanılıyor. Bölgede arama çalışmalarının devam ettiği kaydedildi.

Cisr Eş Şuğur'da ordunun denetimi ele geçirmesinden önce silahlı gruplar kasabanın kontrolünü 3 gün elinde tutmuş, bu sürede 120 kişinin öldürüldüğü bildirilmişti. Daha önce de iki toplu mezar bulunmuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • Tuvad Nıdya 12 yıl önce Şikayet Et
    hizbullah şiidir. suriyede esad rejimi ,nusayri şiidir..iran ve israil ile paslaşırlar...suriye halkını çoğu ezilen mazlum sünnilerdir..bunlar aynı zamanda osmanlı dostudurlar..ama ne çareki rejim kızılbaş nusayrilerin elinde..ıraktada ,sünni arablara,ABD ile birleşip en büyük eziyeti yapan şii arablardır..ŞİİLİK bu ümmetin en büyük ve tehlikeli yarasıdır..Yumuşak karnımızdır..Siyonistler ve batı ,İRAN dışında islam alemine o kapıdan giriyorlar..
    Cevapla
  • muhammed said çaycı 12 yıl önce Şikayet Et
    ZALİMİ SAVUNANDA ZALİMDİR. bunu yapan esad ve ailesidir...mahir esad rami easd ve zavllı kukla beşşar esad..hizbullah yapmıştır doğrudur ve iranın şia olan suriyeye yardım için göndediği katil sürüsüdür...
    Cevapla
  • mehmet ali 12 yıl önce Şikayet Et
    esadı suçlayanlar buraya da yazsınlar bakalım. katletme biçimler tam da el kaide ya da hizbullahın yöntemi.onlar pek sever böyle işkence ile esir ettikleri zavallıları katlederek cihad yapmayı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı
Çanakkale Savaşında neler yaşandı?