Suriye'deki katliamın fotoğrafları

Suriye'de rejime bağlı Şebbiha birliklerinin Humus'ta gerçekleştirdiği katliamın fotoğrafları, kentte yaşanan dehşeti de gözler önüne seriyor. Vahşetin kareleri:

Suriye'deki katliamın fotoğrafları
Suriye'deki katliamın fotoğrafları
GİRİŞ 12.03.2012 19:20 GÜNCELLEME 12.03.2012 19:20
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Muhaliflerin paylaştığı fotoğraflar, Şebbiha'nın çoluk çocuk veya kadın erkek ayrımı yapmadan herkesi öldürdüğünü gösteriyor.

Humus'a bağlı Kerem Zeytun bölgesinde dün gerçekleşen katliamda en az 140 kişinin öldüğü açıklandı. Şebbiha birliklerinin ise katliamı ev ev baskın düzenleyerek gerçekleştirdikleri ortaya çıktı.

Bütün bu saldırılar ise Birleşmiş Milletler'in ve Arap Birliği'nin Suriye özel temsilcisi Kofi Annan'ın Şam'da Devlet Başkanı Beşşar Esed ile görüştüğü sırada gerçekleşti.

Birçoğu yayınlanmaya uygun olmayan fotoğraflarda büyük kısmı veya belirli yerleri yanmış veya parçalanmış çocuk cesetleri yer alıyor. Cesetlerin büyük kısmının da bir odada toplandığı görülüyor.

CİHAN

YORUMLAR 10
  • Ahmet Kekeç 12 yıl önce Şikayet Et
    Bombardıman yetecektir. Bana göre bir kaç f-16 filosu bu işi çözmeye yetecektir. Esadın sarayları ve ordu binaları bombalanırsa uzun süre direnemezler. Şüphesiz Allah yardımızı bizimle olacak. Tek ihtiyacımız olan siyasilerimizden cesaret... Müdahale etmemizi İsrailin istediğini iddia edenlere de gülüp geçiyorum. Çünkü İsrail nusayri bir Suriye yi Sünni bir Suriye den daha güvenilir bulacaktır bence. Yani israil kesinlikle Esadın gitmesini istemez.
    Cevapla
  • Gökhan GÖKTÜRK 12 yıl önce Şikayet Et
    Zulüm varken duyarsız olunur mu?. Müslümanların olduğu topraklarda zulüm varken, bizlerin, dizi, sinema ve eğlenceyle meşgul olması doğru mu? Dualarımızda her zaman onları anmalıyız.Allah zalime fırsat vermesin.Müslümanlara şuur versin ve yardım etsin.
    Cevapla
  • Yusuf Yeşilyurt 12 yıl önce Şikayet Et
    SubhanAllâh insanın yüreği parçalanıyor... Bu haberi görünce; o masum çocukları o suçsuz insanları o halde görünce emin olun gözlerim yaşardı.Bu nasıl bir vahşet..O cocukların dünyasında sizin kirli oyunlarınız yoktu.Onlar tertemizdi..Şehitlere Allâh'tan rahmet diliyorum..
    Cevapla
  • AŞİYAN 12 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH CC ZALİMLERİ KAHRETSİN..!. Gerçekten suriye tam bir fitne ortamı. Hem esad'ın şebbihaları ve hemde özgür suriye ordusunda bulunan aşırı selefiler kadın çocuk yaşlı demeden hayvan keser gibi vahşice cinayetler işliyorlar. Özellikle bıçak ve baltalarla öldürmeleri aşırı selefiler yapıyorlar. Maalesef arap selefiler bu vahşeti bulundukları her yerde yapıyorlar ve videolarını yayınlayarak bu vahşeti tekbirler eşliğinde gururla üstleniyorlar.Bazende karşı tarafa yıkıyorlar. Suriyede son zamanlarda Esad'ın işlediği vahşete karşılık olarak aşırı selefi tekfirci gruplarda esed yanlısı köylüleri vahşice kasap gibi kesiyorlar. Maalesef bu vahşet sonuçta aziz temiz islama ve müslümanlara fatura edilmekte. Bu çocukların anne babaları isimleri verilmemiş olması cinayetin tekfircilerce işlendiği izlenimi vermekte. Katledilen insanların kimlikleri neden belirtilmiyor. Bütün dünya bilsin. Gerektiğinde soruşturulsun. Muhammed oguz adlı yorumcuya katılıyorum. Şebbiha adı altında esad karşıtı muhalefetin cinayetleri gizleniyor.
    Cevapla
  • Teamo 12 yıl önce Şikayet Et
    UZUN LAFIN KISASI..... Osmanlı ŞART.... O varken hiçbir yerde kan dökülmezdi şimdi Tüm müslüman toprakları KANA boyanmış durumda!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Kılıç, ABD'li heyeti kabul etti
DEM Partili Koçyiğit: CHP'nin İstanbul'u kazanmasını kent uzlaşısı formülü belirledi