Suriye'deki dehşeti görüntüledi VİDEO

Lübnan’da faaliyet gösteren Esed karşıtı bir internet sitesinin yayınladığı görüntüler, Humus kentinin içler acısı halini gözler önüne seriyor..

GİRİŞ 22.06.2012 08:05 GÜNCELLEME 22.06.2012 08:32
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Suriye’de Devlet Başkanı Beşşar Esed’in askeri kuvvetleri tarafından bombalanan Humus kentindeki büyük hasar, silah seslerine ve düşen bombalara aldırış etmeden bomboş sokaklarda ilerleyen cesur bir motosikletlinin kamerasına yansıdı.

Lübnan’da faaliyet gösteren Esed karşıtı bir internet sitesinin yayınladığı görüntülerde, harabeye dönen şehrin cadde ve sokaklarında motosikletini süren bir kişinin, ölümle yaşam arasındaki tehlikeli yolculuğu yer alıyor.

Motosikletin motor gürültüsüne makineli tüfeklerin ve düşen topların kentin semalarında yankılanan sesleri eşlik ediyor. Ağır silahların ateşi sonucu hasar almış binalar, hurdaya dönmüş, yanmış araçlar ve yıkık haldeki sokaklar dikkat çekiyor. Kentte çok az insan ve sağlam araç kaldığı görülüyor. Bir binanın duvarı yıkık haldeki 3. katında görülen avize, boş masa ve sandalyeler, bombaların hedefinde sivillerin de olduğunu gösteriyor.

Kamerası kayıttayken gezisine devam eden sürücü, enkaza dönmüş caddede yaralanmış bir Suriyeliye ve onu götürmeye çalışan gençlere rastlıyor. Motosikletini durdurup kaldırıma koyan şahıs, silah sesleri ve bombardımana rağmen yaralıyı uzaklaştırma çabasındaki gençlere yardım ediyor. Hasar almış bir otomobilden çıkarılan yaralının kamyonete konulduğu görülüyor.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 4
  • Seda Seda 11 yıl önce Şikayet Et
    suriye ve esedin kanlı rejimi. esed da er yada geç tarihteki yerini kendi gibi eli kanlı katillerin yanında alacaktır.müslümanlık inanç ile uzaktan yakından alakası olmayan bu rejimin hesabını mutlaka verecektir.gözlerimizin önünde masum insanlar hergün katlediliyor.çocuklar canlı kalkan olarak kullanılıyor.ve tüm dünya sadece izliyor!!!
    Cevapla
  • yusuf 11 yıl önce Şikayet Et
    şehit olmak için fırsat. gençler suriyede kalsın savaşsın esed vampiriyle kaçmak çözüm değil yenilgidir .şerefiniz ve namusunuz için şavaşın allah belki sizleri şehit sayar..
    Cevapla
  • samet demir 11 yıl önce Şikayet Et
    haberde koşan iki silahlıdan söz edilmemiş. herhalde humus kentini kurtaran bu yiğitler unutulmuş. halen daha aceleyle bir yerlere koşuyorlar. sanıyorum tankın ateş edip vurmaya çalıştığı gençlerden ikisi. pek kurtarmışsa benzemiyorlar. tipleri yahudiye benziyordu, bu gençlere kimlik sorabilen olmuş mu?
    Cevapla
  • samet demir 11 yıl önce Şikayet Et
    allah onları kahretsin. durup dururken isyan edip saçma gerekçelerle ölüyorlar. üstelik amerikanın onlara esaretten başka bir şey vaat ettiği de yok.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan son dakika açıklamaları!
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor