Sokak ortasında dehşete düşüren infaz!

Suriye'de rejim güçleri ile isyancılar arasında şiddetli çatışmaların yaşandığı Halep'te, silahlı muhalifler yakaladıkları Şebiha milislerini sokak ortasında infaz etti.

GİRİŞ 01.08.2012 15:06 GÜNCELLEME 01.08.2012 17:12
Bu Habere 66 Yorum Yapılmış

Amatör video görüntülerinde, isyancılar tarafından yakalanan Esad'a bağlı milisler önce bir duvar dibine oturtuluyor.

Şebiha üyelerine hakaretler yağdıran bir grup isyancı daha sonra milisleri saniyelerce tarayarak katlediyor.

Bu arada dünya medyasında yayınlanan görüntüler insan hakları örgütlerinin tepkisini çekti. Uluslararası İnsan Hakları İzleme örgütü, isyancıların insan hakları suçu işlediklerini açıkladı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 66
  • Nazmi KIZILASLAN 11 yıl önce Şikayet Et
    kanım donmadı ayrıca azda olsa ferahladım.. evet yapılanlar hiçde hoşdeyil allahu ekber nidalarıyla yapılacak hiç işdeyil. fakaat şundan hiçde kuşkum yokki o insanlar canlarının acısı ile bu eylemi yapıyolar. neredeyse zevk keyfe keder denecek kadar adı belli olan zulumlerini gören insan hakları neden suçu ve suçluyu göremiyo acaba görsünler işte bunlar aslında onların eserleridir. ben çok eminimki müslüman kendi nefsi için kimsenin canına kastetmez, ancak allah için öldürür dinine allahına saldıranlarla savaşır. eeeee o zaman bi düşünün bakalım siz bu işe nedersiniz. ortada cihad yok sadece zulme karşı direniş var hatta zulüm az gelir katliama karşı direniş diyelim. bırakında arada o mazlumlar güc göstersin. ve yüce allah (cc)'nun yardımı ve izniyle üstün gelsinler , inşallah galip gelenlerden olurlar. haykırarak söylüyorum dualarım "suriyeli, filistinli,arakanlı, vs müslüman kardeşlerimle rabbim güclerine güç tatsın amiin.............
    Cevapla
  • resul coruh 11 yıl önce Şikayet Et
    bu video bir şey değilki. alçak din düşmanı esadın askerlerinin yaptığı işkenceleri izleseniz kanınız donar,müslüman gördüklerinde iğrenç işkenceler yapıyorlar,yakaladıkları esire esad sen benim (yaşa) rabbim,sin diyeceksin demedimi yandı,işkenceinin en alası var,müslümanlar en azından kurşuna diziyorlar,işkence yapmıyorlar,çocuklara dokunuyorlarsa yanlış yapıyorlar,onlar masum o zalimlerin yaptığı gibi yaparsak onlardan ne farkımız kalır biz müslümanız,bizler allah,resul,u gibi davranmamız gerekiyor allah,ın resul,u uhud hendek savaşlarında kadınlara çocuklara yaşlılara dokundurmamış,onlara ekmeklerini verdirmiş,onun için insanlar akın akın islam dinine girmişler.bu din mazlumların gariblerin dini bizim dinimizde asla zalimlik olmaz,merhamet etmeyene allah,ta merhamet etmez...
    Cevapla
  • Tuba TAN 11 yıl önce Şikayet Et
    hepsi aynı... öldürün yok edin birbirinizi...
    Cevapla
  • Ebu-Yunus 11 yıl önce Şikayet Et
    sizde ruh yok.. evet. öldürülen adamın yanında çocuk vardı ve kendisiyle beraber kurşuna dizildi. evet. muhalif isyancı fitneciler bir çocuğu öldürdüler. muhtemelen babasıyla beraber. ölmeden önceki korkusunu hisstmeye çalışın. yok yok.. siz anlamazsınız. sizde ruh yok.
    Cevapla
  • Ebu-Yunus 11 yıl önce Şikayet Et
    filistinliler de israillileri yakalayıp bu şekilde kurşuna dizerlerse, işte o zaman sevinirim. birgün filistinliler de israillileri yakalayıp bu şekilde kurşuna dizerlerse, işte o zaman sevinirim. bu manzara bana sevimli gelmedi hiç. çünkü ortada fitne var. fitnenin en sessiz kişisi kurtuluşa daha yakındır. fitne ateşine odun taşıyan değil..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail Refah karşılığında ABD'nin isteğini kabul etti iddiası
İnsan ömründen tam altı yıl çalıyor! İşte havası en kirli ülkeler...