PKK'nın destekçisi Suriye'den küstah çıkış

Suriye Dışişleri Bakanı Yardımcısı Faysal Mikdad, Ankara'nın El Kaide'yi desteklediğini savunurken "Ankara yönetiminin teröristlere destek verdiği için terörü destekleyen ülkelerin listesine alınması gerektiğini" öne sürdü.

PKK'nın destekçisi Suriye'den küstah çıkış
PKK'nın destekçisi Suriye'den küstah çıkış
GİRİŞ 29.10.2012 14:02 GÜNCELLEME 29.10.2012 14:50
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Suriye Dışişleri Bakanı Yardımcısı Faysal Mikdad, Ankara'nın, El Kaide'ye destek verdiğini iddia ederek, "Ankara yönetiminin teröristlere destek verdiği için terörü destekleyen ülkelerin listesine alınması gerektiğini" söyledi. .

Faysal Mikdad, Suriye'de bulunan İranlı Fars Haber Ajansı Genel Müdürü Seyyid Nizameddin Musevi ile görüşmesinde İran ve Suriye'nin, ortak ve stratejik amaçları ve direnişle ilgili tutumuna değinirken Irak'ın İran'a dayattığı savaşın bir kez daha Suriye'de tekrarlandığını, bu kez aynı ülkelerin Suriye karşısına çıktığını, çünkü Suriye'nin "korsan" İsrail'in önünde durduğunu savundu.

FHA'ya göre, Suriye'yi canları pahasına sonuna kadar savunacaklarını vurgulayan Mikdad, "Türk medyası Ankara yönetimini teröristlere destek verdiği için terörü destekleyen ülkelerin listesine alması gerektiğini" savundu.

KAYNAK: ANKA
YORUMLAR 5
  • ahmaldemir 11 yıl önce Şikayet Et
    ne olmuş yanii.... ne var adamın biri zırvalamış işte.. ciddi ye alıp yorum yapmayın..
    Cevapla
  • darbeleredurde 11 yıl önce Şikayet Et
    burda bişeyin altını çizmemiz lazım. türkiyenin yardım ettiği gruplar içerisinde el kaide yok zaten suriyede el kaidenin fazla bir varlığıda yok ! abd esed in gitmesini istemiş olsaydı şimdiye çoktan müdahale gelirdi.evet abd uygun ortam ve lider peşinde bunu hazırlayabildiği an nato oluşumlu bir müdahale yapılacaktır.ancak israilin güvenliği için esed den iyi bir müttefik şimdilik yok !
    Cevapla
  • Abdurrahman Kaba 11 yıl önce Şikayet Et
    pkk' yi destekleyen diğer ülkeler..... sözde terörist listesine aldığı pkk'nın bitmesini istemeyen, askerlerimiz tarafından ifade edilen çekiç güç zamanından beri defalarca pkk'ya yardım yapıldığı tespit edilen başta abd, ve avrupadaki belli ülkelere neden kimse sesini çıkartamıyor. işte o seslerini çıkaramadıkları abd'nin gündem oluşturduğu ve gitmesini istediği esat'a karşı herkes birlik olmuş malesef.
    Cevapla
  • KhaN53 11 yıl önce Şikayet Et
    rusya amerika kafirler pkkyı. destekliyor sende destekliyorsun hiçdiyse biz müslüman bir örgütü destekliyoruz şekerim :)
    Cevapla
  • Hiçkimse 11 yıl önce Şikayet Et
    "beşer daha fazla çıkma insanlıkdan" diyemedim ya la... suratına teflon kaplatmış anlaşılan,yüzsüzlükde son raddeye ulaşmış.gayrı ne şam'ın şekeri ,ne esek'in pardon esed 'in yüzü.dikkat et esed " zulm ile abad olan,kahr ile berbad olur ! "
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Alman liderin ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken 'İsrail' çıkışı!
Katar'dan Türkiye açıklaması: Onurlu duruşu takdir ediyoruz