Polis merkezi önünde intihar saldırısı

Afganistan başkenti Kabil'de Trafik Polisi Müdürlüğü'ne eş zamanlı saldırı düzenlendi. Taliban üyelerince düzenlenen saldırıda 8 kişi öldü, 20 kişi de yaralandı.

Polis merkezi önünde intihar saldırısı
Polis merkezi önünde intihar saldırısı
GİRİŞ 21.01.2013 11:18 GÜNCELLEME 21.01.2013 14:56
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanlığı yetkilisi Abdulrahman Rahman, başkent Kabil Polis Merkezi'ne önce intihar saldırısı ve daha sonra düzenlenen silahlı çatışmada, 5 intihar bombacı, 3 polis toplam 8 kişi yaşamını yitirdiği ve 7 sivil, 13 polisin de yaralandığını bildirdi.

5 kişilik intihar saldırganın tamamının etkisiz hale getirildiğini ifade eden Rahman, saldırganların önce intihar saldırısı ve daha sonra da roketatarlarla saldırarak silahlı çatışmaya girdiğini söyledi.

Saldırganlar ile emniyet güçleri arasında yaklaşık 7 saat'ten fazla süren çatışma yaşandığın ifade eden Rahman, ''5 militan etkisiz hale getirildi. Hastahaneye kaldırılan yaralılar arasında 3 kişinin ise durumunun ağır'' dedi.

Saldırıyı Taliban üstlendi.

YORUMLAR 1
  • fatme tahir 11 yıl önce Şikayet Et
    bulgaristanli turk afganistan . afganistani kontrol ediyornus nato ! afganistanin neresini kontrol ediyorsunuz ? heryerinde saatler suen catismalar , soylenmeyenleri haric, afganistani kimse bugune kadar iskal edememis bugun'de iskal eden yok
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Denizde de karada da bozguna uğradılar - 25 Nisan 2024 gazete manşetleri
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı