Osmaniye

Kurban Bayramı'na doğru

14:36 22 Eylül 2015
Kurban Bayramı'na doğru

Osmaniye Valisi Kerem Al, "Dün olduğu gibi bugünde necip milletimiz tek yürek, tek ses, tek vücut olarak vatanımızı ayrıştırmak, bölmek isteyenleri birlik beraberlik içerisinde hayal kırıklığına uğratacaktır" dedi.

Vali Al, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, bayramların, yardımlaşma ve dayanışma duygularının coşku ile yaşandığı önemli günler olduğunu bildirdi.

Son zamanlarda yaşanan sorunların milletin güçlü, sağduyusu ve birlikte yaşama iradesinin benimsenmesiyle çözüleceğini belirten Al, Şunları kaydetti:

"Asil milletimiz tarihi boyunca, bayramların anlam ve önemini ifade eden, barış, kardeşlik, sevgi, hoşgörü gibi değerleri her zaman bir yaşam biçimi olarak benimsemiştir. Bu sayede milletimiz binlerce yıllık tarihinde yekvücut olmuş, tüm zorluklara karşı ayakta kalmayı başarmıştır. Kurban Bayramı'nda her zaman olduğu gibi, dayanışma halinde yeniden ocaklarımızı şenlendirecek, insanlarımızın yüzünü yeniden güldüreceğiz. Dün olduğu gibi bugünde necip milletimiz tek yürek, tek ses, tek vücut olarak vatanımızı ayrıştırmak, bölmek isteyenleri birlik beraberlik içerisinde hayal kırıklığına uğratacaktır."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.