Osmaniye

"Yalnız değilsiniz, Türkiye'nin En Büyük Ailesi" projesi

16:44 21 Ekim 2015
"Yalnız değilsiniz, Türkiye'nin En Büyük Ailesi" projesi

Osmaniye'de 21 şehit çocuğuna tablet ve dizüstü bilgisayar hediye edildi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca yürütülen ve Halk Bankası tarafından finanse edilen "Yalnız Değilsiniz, Türkiye'nin En Büyük Ailesi Projesi" kapsamında, Osmaniye’de 21 şehit çocuğuna 21 tablet ve dizüstü bilgisayar hediye edildi.

Valilik Ahmet Cevdet Paşa Toplantı Salonunda düzenlenen törende konuşan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah Neşeli, vatan için canını veren şehitlere Allah'tan rahmet, gazilere hayırlı ömür diledi.

Şehit çocuklarını önemsediklerini ifade eden Neşeli, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan hanımefendinin himayelerinde yürütülen proje kapsamında ülkemiz genelinde 2 bin tablet ve bilgisayar dağıtımı yapılacak. Osmaniye’de ise 5 bilgisayar, 16 tablet dağıtımını gerçekleştiriyoruz.  Eğitimlerinde faydalı olacaklarını düşündüğümüz bu tablet ve dizüstü bilgisayarları inşallah en iyi şekilde kullanırlar” diye konuştu.

AK Parti Milletvekili Suat Önal da şehit ve gazilerin yakınlarına sahip çıkan, projede emeği geçen tüm devlet büyüklerine şükranlarını sundu.

MHP Osmaniye Milletvekili Ruhi Ersoy da şehit çocuklarına eğitimlerinde başarı diledi.

Konuşmaların ardından Osmaniye Valisi Kerem Al ve katılımcılar şehit çocuklarına tablet ve dizüstü bilgisayarları dağıtıldı. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.