Osmaniye

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Başkanı Altepe:

15:02 14 Kasım 2015
Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Başkanı Altepe:

"Her geçen gün karşımıza çıkan yeni teknolojiler, uygulamalar ve yöntemleri yakından izlemek ve takip etmek durumundayız"

 Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe,  "Her geçen gün karşımıza çıkan yeni teknolojiler, uygulamalar ve yöntemleri yakından izlemek ve takip etmek durumundayız" dedi.

Altepe, Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde "Kent ve Göç"  başlığıyla düzenlenen Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği 23. Olağan Meclis Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin önemli sorunlarından kent ve göç konularında yerel yönetimlerin çalışmalarının ele alınacağını söyledi.

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği'nin, daha çok kent ve vatandaş için sağlıklı yaşamın yolunu açtığını ifade eden Altepe, yerel yönetimlerin ekonomik ve diğer alanların önemli çalışmaların öncüsü olduğunu aktardı.

Yerel yönetimler olarak, sürekli gelişen ve değişen dünyada ihtiyaçlara cevap vermek için değişime ayak uydurmaya çalıştıklarına belirten Altepe, şunları kaydetti:

"Bir kentin büyümesi ve gelişmesi için güçlü yerel yönetimlere ihtiyaç vardır. Her geçen gün karşımıza çıkan yeni teknolojiler, uygulamalar ve yöntemleri yakından izlemek ve takip etmek durumundayız. Modern çağa ayak uydurmak yenilikçi, çağdaş ve kaliteli hizmet için temel öneme sahip. Türkiye gelişiyor ve kalkınıyor. Düşmanlar ise bundan rahatsız oluyor. Birlik olarak giderek artan birikimimiz ve düşmeyen enerjimizle yaptığımız çalışmalarla hem uluslararası hem ulusal düzeyde tanınan bir kuruluş haline geldik. Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği'nin kurumsal bir kimlik kazanması adına bugüne kadar pek çok çalışma yaptık."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.