Osmaniye

Sebze ve meyveyi bedava dağıttı

13:05 09 Aralık 2015
Sebze ve meyveyi bedava dağıttı

Osmaniye'de bir market sahibi Rusya’nın Türk mallarına ekonomik yaptırım uygulamasına tepki amacıyla bedava domates ve portakal dağıttı

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde, bir market sahibi Rusya’nın Türk mallarına ekonomik yaptırım uygulamasına tepki amacıyla bedava domates ve portakal dağıttı.

İş adamı Kasım Yasdıoğlu, yaptığı açıklamada, Rusya ile Türkiye arasında yaşanan olaylarda Rusya'nın Türk mallarını boykot etmesine karşılık kendisinin de tepki vermek amacıyla bazı sebze ve meyveyi bedava dağıttığını söyledi.

Rusya'nın almadığı ürünleri Putin'e tepki için parasıyla alacağını ve Türkiye'nin büyük güç olduğunu ifade eden Yasdıoğlu, "Rusya ile son zamanlarda gelişen olaylarda ülkemizin mallarını almamasına karşılık ben de Rusya'yı boykot ediyorum. Rusya'nın almadığı malları sebze halinden paramla alarak Rusya ve Putin'e inat vatandaşlara bedava dağıtıyorum. Rusya ve tüm dünya ülkeleri şunu iyi bilsinler Türkiye büyük bir güçtür" diye konuştu.

Market önündeki kaldırımda dağıtımı yapılan kasalarca domates ve portakalı alan vatandaşlar ise uygulamadan memnun olduklarını belirttiler.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.