Osmaniye

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Koncuk:

17:21 04 Mart 2016
Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Koncuk:

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, her zaman askerin ve polisin yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini söyledi.

Koncuk, Türkiye Kamu-Sen Osmaniye Şubesi tarafından düzenlenen "Teşkilat Buluşması" programında, terör örgütüyle mücadele eden güvenlik görevlilerine değindi. Koncuk, "Çözüm Süreci olarak adlandırılan dönemde söyleyeceğimizi söyledik yapacağımızı yaptık. Çözüm Süreci ile ilgili eleştiri hakkımız bakidir. Türkiye Kamu-Sen olarak her zaman askerin ve polisin yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Teröristlerin asfaltın altına mayın döşemesini, silah yığınağı yapmasını "hainlik' olarak nitelendiren Koncuk, "Gerçekten söyleyecek söz bulamıyorum. Biz dünü çok çabuk unutan bir toplum haline geldik. Dünü çok çabuk unutuyoruz. Bildiğiniz gibi bir Çözüm Süreci esaretini hep birlikte yaşadık. Bu Çözüm Süreci başlamazdan önce bizlere neler anlatıldı? Dediler ki; Anaların göz yaşları dinecek. Türkiye'de kardeşlik hakim olacak. Huzur hakim olacak dediler. Böyle değil miydi" ifadelerini kullandı.

Programın sonunda MHP Osmaniye Milletvekili ve Türkiye Kamu-Sen Daimi Üyesi Doç. Dr. Ruhi Ersoy, Kamu-Sen Başkanı Koncuk'a plaket verdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.