Osmaniye

AK Parti Osmaniye Milletvekili Durmuşoğlu:

14:05 16 Nisan 2016
AK Parti Osmaniye Milletvekili Durmuşoğlu:

Durmuşoğlu, kamuya bağlı kurumların daire müdürleri, mahalle ve köy muhtarlarının katılımıyla öğretmenevinde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, 1 Kasım seçiminin ardından AK Parti Hükümeti'nin göreve gelmesiyle gençlik, tarım, ekonomik ve sosyal alanda önemli çalışmalara imza atıldığını söyledi.

AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, seçim öncesi hükümetin söz verdiği vaatlerinin tamamını yerine getirdiğini belirterek, "1 Kasım seçimi öncesi verdiğimiz 44 vaadimizi 3 ayda hayata geçirdik" dedi.

Seçildiği günden beri partili partisiz herkese kapısının açık olduğunu ve sorunların çözümü konusunda Ankara'da gerekli girişimlerde bulunduğunu belirten Durmuşoğlu, şöyle konuştu:

"Sağlık, yol, spor, eğitim, sosyal ve kültürel birçok başarılı hizmetleri Osmaniye ve ilçelerine kazandırmanın mutluluğu içerisindeyiz. Hep beraber var gücümüzle çalışacağız. Elimizden ne gelirse yapacağız. Kadirli, hak ettiği hizmetleri bundan önce olduğu gibi bundan sonra da alacak. Ayrıca dünyanın bir çok yerinde olduğu gibi ülkemizdeki terörü devam ediyor. Bundan kurtulmanın en etkin yolu gündemden düşürmektir. Geri adım atmadan devam edeceğiz. İnşallah hep birlikte terör bitireceğiz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.