Osmaniye

Minik öğrencilerden güvenlik güçlerine destek

14:33 25 Nisan 2016
Minik öğrencilerden güvenlik güçlerine destek

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde anaokulu öğrencileri, Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde terörle mücadele eden polis ve askerlere, Türk Bayrağı, resim ve mektuplar ile annelerinin hazırladığı yiyecekleri gönderdi.

Kadirli Anaokulu tarafından yürütülen "Anne Eli Değmiş Gibi Projesi" kapsamında, üzerinde öğrencilerin el izleri bulunan Türk Bayrağı ile resim ve mektuplar, anneleri tarafından hazırlanan yiyecekler kolilere konuldu. Öğrenciler, şiir okuyup, duygularını anlattı.

Öğretmenlerden Kamile Çakar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğrencilerin yardımlaşma ve dayanışma duygularını geliştirmek amacıyla güvenlik güçlerine destek olmak için proje hazırladıklarını söyledi.

Çakar, "Minik öğrencilerimizin, Doğu'da ve Güneydoğu'da görev yapan güvenlik güçlerine destek vermesi, onları memnun edecektir. Velilerimizin yardımıyla çocuklarımıza kendilerini anlatmaları istedik. Resim yaptılar. Anneleriyle şiir ve mektup yazdılar. Dualarımız onlarla." dedi.

Öğrencilerden Zeynep Ceylin Akgöllü de "Güvenlik güçlerimizi çok seviyoruz. Yanlarında olduğumuzu göstermek için bu hediyeleri gönderiyoruz." diye konuştu.

Kadirli Anaokulu Müdürü Berat Binici, öğretmenler, veli ve öğrenciler, hazırlanan kolileri Diyarbakır'ın Kulp ilçesine iletilmek üzere kargo yetkililerine teslim etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.