Osmaniye

Öğrencilerden "Unutulan Anneler" projesi

17:40 06 Mayıs 2016
Öğrencilerden "Unutulan Anneler" projesi

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde lise öğrencileri, "Unutulan Anneler" projesi kapsamında ziyaret ettikleri kadınlara Anneler Günü hediyesi verdi.

Osman Gazi Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan "Unutulan Anneler" projesi kapsamında maddi durumu iyi olmayan anneleri ziyaret edildi.

Öğrenciler, ellerini öptükleri annelerle sohbet ederek, anneler gününü kutladı, hediyeler verip, hatıra fotoğrafı çektirdi.

7 Mart Mahallesi'nde yaşayan 3 çocuk annesi Kadriye İncirbölen, ilk defa Anneler Günü dolayısıyla öğrencilerden hediye aldığını belirterek, "Böyle güzel bir günde evimize gelerek, hediye veren öğrencilere teşekkür ediyorum. Ailelerini ve öğretmenlerini tebrik ediyorum." dedi.

102 yaşındaki 3 çocuk annesi Döndü Gülpınar ise, çok mutlu olduğunu ifade ederek, yılda bir defa da olsa hatırlanmanın güzel olduğunu belirtti.

Öğrencilerden Meryem Gürbüz de, hazırladıkları projeyle çat kapı ziyaretlerde bulunarak, annelerin unutulmadıklarını bildirdiklerini, kendilerinden sonra da bu çalışmanın devam edeceğini anlattı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.