Osmaniye

Kaymakam Pamuk'tan şehit ailelerine iftar yemeği

11:11 17 Haziran 2016
Kaymakam Pamuk'tan şehit ailelerine iftar yemeği

Kadirli Kaymakamı Muhittin Pamuk, şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği verdi.

Kaymakam Pamuk, Öğretmenevi'nde düzenlenen iftar yemeğinde, ülkenin birlik ve beraberliğinin yanında güvenliğinin sağlanmasında şehit ve gazilerin payının büyük olduğunu söyledi.

Katılımlarından dolayı şehit aileleri ve gazilere teşekkür eden Pamuk, "Şehitlerimizin bu ülkenin bütünlüğü için ortaya koyduğu fedakarlığı kelimelerle ifade etmek mümkün değildir Onları bu millet bu devlet asla unutmayacaktır. Şehitlerimizi hep yüreğimizde kalplerimizde hissedeceğiz. Ben bu vesileyle tüm şehitlerimize rahmet, gazilerimize şükranlarımızı sunuyorum.” dedi.

Kaymakam Pamuk, tüm masaları gezerek, şehit aileleri ve gazilerle sohbet ederken, Türkiye Harp Malulü Gazi Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Tayfun Çiftçi de, Pamuk'a teşekkür ederek, çiçek verdi.

Programa, Osmaniye Milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu ve Suat Önal, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Patlak, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hakan Bozgedik, Emniyet Müdürü Mehmet Serkan Serdaroğlu, sivil toplum örgütü temsilcileri ile il genel meclisi üyeleri katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.