Osmaniye

Muğla'daki trafik kazası

15:11 12 Eylül 2016
Muğla'daki trafik kazası

Muğla'nın Milas ilçesinde görevi başında geçirdiği trafik kazasında şehit düşen komiser yardımcısı Alican Döğüşçü (24), memleketi Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde toprağa verildi.

Helallik alınmak üzere babaevinin bulunduğu Şehit Vedat Kocadallı Mahallesi'ne götürülen şehidin cenazesi, daha sonra Cengiz Topel Camisi'ne getirildi.

Öğle namazı sonrası düzenlenen törende, şehit polis memurunun babası Ömer, annesi Gülsen, kardeşleri Ebru ve Hasan Döğüşçü taziyeleri kabul etti.

Özgeçmişinin okunması, İlçe Müftüsü Orhan Öncü'nün konuşması ve kılınan cenaze namazının ardından şehidin naaşı, Cığcık Köyü Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Törene, AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, MHP Osmaniye Milletvekili Ruhi Ersoy, Kadirli Kaymakamı Muhittin Pamuk, Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Metin Düz, Kadirli İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Serkan Serdaroğlu, mesai arkadaşları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

- Olay

Milas Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amiri olarak görev yapan komiser yardımcısı Alican Döğüşçü (24) idaresindeki 48 KY 864 plakalı sivil polis aracı, Yatağan'dan Milas yönüne hareket halinde olduğu sırada kontrolden çıkarak devrilmiş ve araçtan savrulan Döğüşçü, olay yerinde hayatını kaybetmişti.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.