Osmaniye

Futbolcuların Başkan Kara'yı ziyareti

17:38 04 Kasım 2016
Futbolcuların Başkan Kara'yı ziyareti

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. grupta mücadele eden Osmaniyespor Futbol Kulübü teknik heyeti ve futbolcular, Belediye Başkanı Kadir Kara'yı makamında ziyaret etti.

Başkan Kara, ziyarette yaptığı konuşmada, takımın grupta lider olduğunu ve bunun sezon sonuna kadar devam etmesini arzuladıklarını söyledi.

Kent halkının futbol takımından şampiyonluk beklendiğini ifade eden Kara, şunları kaydetti:

"Bizler yerel yönetim olarak halkın karşısına çıktığımız zaman da Osmaniye’nin profesyonel bir ligde bir takım olabilmesi noktasında elimizden gelen her türlü gayret ve desteği vermeye gayret ediyoruz. Osmaniye’nin seçilmiş belediye başkanı olarak takımımızın sonuna kadar yanındayız. Her türlü desteği veriyor ve vermeye devam edeceğiz. Bu şehrin gerçekten profesyonel bir ligde takıma ihtiyacı var. Sizlere inanıyor ve güveniyoruz."

Osmaniyespor Genel Koordinatörü Bülent Çenet de takımın hedefinin üçüncü lig olduğunu belirterek, "Grubumuzda lideriz. İnşallah liderliğimizi sezon sonuna kadar devam ettireceğiz. Lider olarak ta bu ekiple bu kadroyla inşallah kentimize kupamızı alıp geleceğiz." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Kara'ya, futbolcuların imzaladığı forma ve futbol topu hediye edildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.