Osmaniye

Osmaniye'de Toplum Sağlığı Merkezi açıldı

16:54 28 Kasım 2016
Osmaniye'de Toplum Sağlığı Merkezi açıldı

Toprakkale ilçesinde Toplum Sağlığı Merkezinin açılışı törenle yapıldı.

Halk Sağlığı İl Müdürü Hayri Sarı, açılışta yaptığı açıklamada, toplum sağlığı merkezinde 20 personelle hizmet verildiğini söyledi.

Sağlık hizmeti veren kuruluşların arttığını da ifade eden Sarı, şunları kaydetti:

"Sağlık merkezimizde, çevre sağlığı hizmetleri kapsamında su denetimleri de gerçekleştirilmektedir. Merkezimize 7 evde sağlık hizmetleri başvurusu yapılmıştır. 24 vatandaşımız da bu hizmetten faydalanmaya devam etmektedir. Toplum Sağlığı Merkezinizde, aile hekimleri aşılama, ana çocuk sağlığı ve aile planlaması gibi öncelikli hizmet alanlarında, ücretsiz lojistik destekte bulunulmaktadır. Sağlık kuruluşları ile koordinasyonu sağlamak, gerektiğinde diğer kuruluşlarla işbirliği yapmak suretiyle toplumun ve bireylerin sağlığını korumak ve sağlık düzeylerini yükseltmek istiyoruz."

AK Parti Osmaniye Milletvekili Suat Önal da, "Sağlık alanında yapılan yatırımların artması sevindiricidir. Sağlık kuruluşlarımızda hasta memnuniyetini en üst seviyelere çıkarılmasını ümit ediyoruz. Bu da ancak büyük ölçüde sağlık çalışanlarının özverili çalışması ile mümkündür."

Yapılan konuşmalardan sonra Toplum Sağlığı Merkezinin açılışı yapılırken,öğrencilere diş macunu ve diş fırçası dağıtıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.