Osmaniye

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı toplantısı

16:48 22 Şubat 2017
Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı toplantısı

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) 76. yönetim kurulu toplantısı Osmaniye'de yapıldı.

Kahramanmaraş Valisi ve DOĞAKA Başkanı Vahdettin Özkan, Polisevindeki toplantıda, ajansın başarılı bir çalışma dönemini geride bıraktığını söyledi.

2016 yılı faaliyetleri kapsamında, 15 milyon lira tutarında 3 mali destek programı ilan edildiğini ifade eden Özkan, "Bölgemizin öne çıkan sektörlerine yönelik 15 sektör raporu ile 3 ilimiz için ayrı ayrı il ekonomik görünüm raporu çalışmaları tamamlanarak ilgili kesimlerin istifadesine sunulmuştur. Başarılı proje sahipleri ile projelerin uygulanmasına yönelik sözleşmeler imzalanmaktadır. 2017 Yılı Teknik Destek Programı ise önümüzdeki günlerde ilan edilerek yeni başvuruların alınmasına başlanılacaktır." dedi.

Konuşmanın ardından, gündem maddeleri görüşülerek çalışma planı ele alındı.

Toplantıya, Osmaniye Valisi Kerem Al, Hatay Valisi Erdal Ata, Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Lütfü Savaş, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Osmaniye Belediyesi Başkanı Kadir Kara, Osmaniye İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Altun, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdar Zabun, Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Teke, DOĞAKA Genel Sekreteri Onur Yıldız katıldı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.