Osmaniye

Şehit Halisdemir ve Sekin’in ismi Düziçi’nde yaşatılacak

15:32 31 Mart 2017
Şehit Halisdemir ve Sekin’in ismi Düziçi’nde yaşatılacak

Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı, yaptığı açıklamada, ilçede bulunan Hürriyet Mahallesi’nde yapımı tamamlanan bulvara İzmir’de PKK terör örgütü üyelerince şehit edilen polis memuru Fethi Sekin’in adını verdiklerini belirtti.

Düziçi Belediyesi, yapımı tamamlanan parka 15 Temmuz’da şehit edilen Astsubay Ömer Halisdemir’in, yeni açılan bulvara ise İzmir’de şehit edilen polis memuru Fethi Sekin’in adını verdi.

Başkan Namlı, "İzmir Adliyesi önündeki hain saldırıda 1 polis ile 1 adliye memuru şehit olmuştu. Bu olayda teröristlerle mermisi bitene kadar çatışan ve adliyeye girmelerini engelleyen şehit polisimiz Fethi Sekin’in ismi asla unutulmayacak ve nesilden nesile bir destan olarak anılacak." dedi.

Boğaziçi Mahallesi’nde yaptırılan parka da 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit edilen Astsubay Ömer Halisdemir’in adını verdiklerini ifade eden Namlı, şöyle konuştu:

"Boğaziçi Mahallesi Şehit Asker Kadir Taş Caddesi üzerinde bulunan parkın ismini 15 Temmuz şehitlerimizden Şehit Piyade Başçavuş Ömer Halisdemir Parkı olarak değiştirdik. 15 Temmuz'daki darbe girişiminin başarısız olmasında büyük payı olan şehit Halisdemir'in ismi asla unutulmayacak."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.