Osmaniye

AK Parti Osmaniye Milletvekili Durmuşoğlu:

18:09 25 Mayıs 2017
AK Parti Osmaniye Milletvekili Durmuşoğlu:

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, yerel bir gazetede çıkan AK Parti Osmaniye Milletvekili Suat Önal ile ilgili habere tepki gösterdi.

Milletvekili Durmuşoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, kenti hak ettiği yere taşımak için her kademede birlik ve beraberlik içinde çalıştıklarını ifade etti.

Yerel bir gazetede yer alan ve art niyetli olarak hazırlandığını belirttiği bir haberle ilgili gerekli çalışmaların başlatıldığını aktaran Durmuşoğlu, şunları kaydetti:

"AK Parti’nin içinde huzursuzluk çıkararak Osmaniye’ye yapılan yatırımları baltalamak isteyenlerin farkındayız. Buna müsaade etmeyeceğiz. AK Partimizin milletvekilleri, il ve ilçe başkanları, belediye başkanları ve birbirinden değerli teşkilat üyeleri, her yerde olduğu gibi Osmaniye’de de dava bilinci ve millete hizmet hedefiyle çalışmaktadır. Biz, tek yürek olmanın önemini çok iyi bilen, her dönemde birlik ve beraberliği ile örnek olan bir davanın neferleriyiz. Küçük hesaplar peşinde koşan menfaat çevreleri her zaman olduğu gibi yine hüsrana uğrayacak, bizler de daha fazla çalışarak Osmaniye’yi bölgenin parlayan yıldızı yapacağız. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın daima vurguladığı gibi, biz milletin üzerinde hiçbir güç tanımıyoruz. Aziz milletimiz, gerçeklerin de, yalanların da, iftiraların ve iftiracıların da farkındadır. Değerli Milletvekilimiz Sayın Suat Önal’a yönelik çirkin üslubu şiddetle kınıyor, aramızdaki dayanışmanın bozulamayacağının bilinmesini istiyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.