Osmaniye

Kadirli'de "Engelli Koordinasyon Merkezi" açıldı

13:44 26 Mayıs 2017
Kadirli'de "Engelli Koordinasyon Merkezi" açıldı

Kadirli Belediyesince yaptırılan "Engelli Koordinasyon Merkezi" törenle hizmete açıldı.

Dr. Hüseyin Kabasakal Parkı içine yaptırılan merkezin açılışında konuşan Belediye Başkanı Ömer Tarhan, Kadirli'yi engelsiz bir kent haline getireceklerini belirterek, engelli koordinasyon merkezinin engelli vatandaşların yuvası olacağını söyledi.

Engellilerin rahat yaşayabileceği bir şehir için hep birlikte çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Tarhan, "Sorunlar, ortak çalışmalarla çözülür. Engelli Koordinasyon Merkezi ile Allah izin verirse sorunlarınızı çözeceğiz. Engellilerimiz yıllardır sahipsiz. İnşallah burada kendi yuvaları olacak. Burada güzel vakit geçirecekler. Biz engelli vatandaşlarımızın her zaman yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Engelli Koordinasyon Merkezi hayırlı olsun." diye konuştu.

Sakatlar Konfederasyonu Osmaniye İl Temsilcisi Erdal Dertli ise sorunlarının çözümü ve engellerin ortadan kaldırılması amacıyla açılan merkezde engelsiz bir Kadirli için çalışacaklarını belirtti.

Trafik kazası sonrası engelli olan Erol Çeribaş da çok mutlu olduklarını, ilk defa böyle bir çalışmayla seslerinin duyulacağını belirterek, Belediye Başkanı Ömer Tarhan'a teşekkür etti.

Tarhan, davetiler ve engelli vatandaşlar tarafından Engelli Koordinasyon Merkezi'nin açılış kurdelesinin kesilmesi, ikramlarda bulunulması ve oynanan oyunlar ile program sona erdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.