Osmaniye

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

19:10 14 Temmuz 2017
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

Koç, mesajında Türk Milletinin aydınlık bir gelecek idealinden asla taviz vermeyeceğini belirterek, şunları söyledi:

Düziçi Kaymakamı Mustafa Koç, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

"15 Temmuz 2016 Cuma gecesi, vatanımızı, milletimizi, demokrasimizi, Cumhuriyetimizi, aydınlık geleceğimizi yok etmek isteyen vatan hainleri harekete geçmiş, milletin silahlarını yine bu aziz millete doğrultarak hain kanlı bir darbe girişiminde bulunulmuştur.

Bu ihanet şebekesinin milli birlik ve kardeşliğimize kasteden saldırısı Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde, başta aziz milletimiz olmak üzere, devlet büyüklerimiz ile vatanına, bayrağına sadık Türk Silahlı Kuvvetleri ve emniyet mensuplarımızca püskürtülmüştür. "

15 Temmuz hain darbe girişimini unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını belirten Koç, şöyle devam etti:

"15 Temmuz hain darbe girişimi, ülkesine, devletine, demokrasisine, anayasal düzene ve özgürlüğüne bağlılığını, aydınlık bir gelecek idealinden asla taviz vermeyeceğini tüm dünyaya haykıran asil milletimizin yazdığı kahramanlık destanı ile hüsrana uğramıştır.

Kahramanlık genlerini bünyesinde daima muhafaza eden aziz milletimiz günlerce tuttukları demokrasi nöbetleri ile vatan sevgilerini tüm dünyaya bir kez daha haykırmıştır. Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz Şehitlerimizle birlikte tüm Şehitlerimize Allah'tan rahmet, tüm Gazilerimize şifalar diliyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.