Osmaniye

Kaymakam Orhan Kur'an kursu öğrencilerini ödüllendirdi

18:34 28 Temmuz 2017
Kaymakam Orhan Kur'an kursu öğrencilerini ödüllendirdi

Orhan, Kaymakamlık toplantı salonunda yaptığı konuşmada, öğrencileri başarılarından dolayı tebrik etti.

Kadirli Kaymakamı Tamer Orhan, yaz Kur'an kursunda düzenlenen 40 hadis ezberleme yarışmasında dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.

Milli ve manevi değerleri öğrenerek yetişen neslin yetişmesine emeği geçenlere teşekkür eden Orhan, "Bizim en büyük şansımız genç nüfusumuz. Türkiye'nin üçte biri öğrenci ve eğitime çok hazır bir kitle. Bulunduğumuz coğrafyada büyük tehdit içindeyiz. Buna karşı dini ve milli duyguları kuvvetli, bayrağa vatana olan sevgiye duyarlı gençler olmalı. Bundan dolayı ilçemizde yaz kuran kurslarımıza gösterilen ilgi beni ziyadesiyle memnun ediyor. Özverili çalışmalarından dolayı emeği geçenlere teşekkür ediyorum." dedi.

İlçe Müftüsü Ahmet Demirer de, 3 dönem halinde gerçekleştirilen yaz Kur'an kurslarına Kadirli'de 5 bin öğrencinin katıldığını belirterek, verdiği destekten dolayı Kaymakam Orhan'a teşekkür etti.

Kaymakam Orhan, Miraç Cami'nde yaz kurslarına devam eden öğrenciler arasında düzenlenen 40 hadis ezberleme yarışmasında dereceye giren Mahmut Esat Sarı ve Muhammet Eren Sarı'ya çeşitli hediyeler verdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.