Osmaniye

Osmaniye Valisi Coşkun Kadirli'de

18:46 17 Ağustos 2017
Osmaniye Valisi Coşkun Kadirli'de

AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu da yaptıkları araştırma ve çalışma sonrası köy okulunun inşaatına başlandığını belirterek, ihtiyaç olan yerlere hizmetlerin geleceğini söyledi.

Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, Kadirli ilçesinde incelemelerde bulundu.

Vali Coşkun, İlbistanlı köyünde yapımı devam eden 12 derslikli ilkokul ve ortaokul binası inşaatında incelemelerde bulunarak, Kadirli Kaymakamı Tamer Orhan ve diğer yetkililerden bilgi aldı.

Vali Coşkun, burada yaptığı açıklamada, öğrencilerin güzel bir ortamda eğitim öğretim almaları için yatırımların devam edeceğini söyledi.

Öğrencilerin geleceğin büyükleri olacağını ve ülkeye faydalı hizmetler yapacağını ifade eden Coşkun, "Okul inşaatımız tüm hızıyla devam ediyor. Yeni eğitim öğretim yılının ikinci döneminde açılmasını planlıyoruz. İnşallah yavrularımız daha güzel ortamda eğitim öğretim görerek vatana, millete faydalı hizmetler yapacaklar. Köyümüze hayırlı olsun." diye konuştu.

Yoğunoluk, Koçlu ve Tahta köylerinde devam eden yol çalışmalarını yerinde inceleyen Coşkun'un ziyaretine Osmaniye Milletvekili Suat Önal, il genel meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, köy muhtarları, bazı resmi kurum müdürleri ile bazı yetkililer katıldı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.