Osmaniye

Osmaniye’de eğitim yatırımları

16:58 18 Eylül 2017
Osmaniye’de eğitim yatırımları

Önal, yaptığı yazılı açıklamada, 2017- 2018 eğitim öğretim yılı dolayısıyla öğretmen ve öğrencilere başarı diledi.

AK Parti Osmaniye Milletvekili Suat Önal, kentte eğitim yatırımlarının hızla devam ettiğini bildirdi.

Osmaniye’de çok sayıda eğitim yatırımının yapıldığını, yapılmaya da devam ettiğini ifade eden Önal, kentte birçok okul ve eğitim merkezinin yapıldığını, birçoğunun da inşaatının ve proje çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Açıklamasında Osmaniye'ye yapılan eğitim yatırımlarına da değinen Önal, “Kent merkezinde 24 derslikli Ticaret Meslek Lisesi, 300 öğrenci kapasiteli Tosçelik Sosyal Bilimler Lisesi pansiyonu, Toprakkale’de 8 derslikli Halk Eğitim Merkezi, Sumbas ve Hasanbeyli’de içerisinde 1’er atölyesi bulunan Çok Amaçlı Anadolu Lisesi, Osmaniye merkezde 12 derslikli Halk Eğitim Merkezi, 12 derslikli Bilim Sanat Merkezi, Kadirli ilçesinde İlbistanlı İlkokulu, Toprakkale’de 12 derslikli Atatürk Ortaokulu yapımı devam etmektedir.” dedi.

Önal, merkezde 32 derslikli Hacı Osmanlı İmam Hatip Ortaokulu ve Bahçe ilçesindeki 12 derslikli Bahçe Ortaokulu’nun ihale sürecinin de devam ettiğini hatırlattı.

Proje çalışmaları halen devam eden eğitim yatırımlarının da olduğunu vurgulayan Önal, “Kent merkezimizde 8, Düziçi ilçemizde 4, Kadirli ‘de 3, Bahçe’de 1 ve Toprakkale’de 4 eğitim yatırımının proje çalışmaları devam etmektedir. Adı geçen eğitim yatırımlarımız gibi daha birçok yatırımda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, Başbakanımız Binali Yıldırım’ın ve bakanlarımızın da desteği ile hız kesmeden devam edecektir.” ifadelerini kullandı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.