Osmaniye

Kaymakam Orhan'dan emniyet personeline başarı belgesi

15:44 09 Ekim 2017
Kaymakam Orhan'dan emniyet personeline başarı belgesi

Emniyet çalışanlarının kendileri için önemli ve değerli olduğunu ifade eden Orhan, şunları söyledi:

Kadirli Kaymakamı Tamer Orhan, uyuşturucu ile mücadele ve kaçakçılığın önlenmesine yönelik yaptıkları çalışmalarda gösterdikleri başarı nedeniyle ilçe Emniyet Müdürlüğünde görevli 13 personele başarı belgesi verdi.

Orhan, makamında düzenlenen törende yaptığı konuşmada, üstün gayretlerinden dolayı emniyet çalışanlarını tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

"Emniyetimizin çalışmaları çok kıymetli ve takdire şayandır. Yaptıkları işi sokakta adım adım, birebir takip eden ve neticesini hem hukuk bilgisiyle hem olay yeri inceleme tekniğiyle, en güzel şekilde takip ederek sonuçlandıran arkadaşlarımızla bir araya gelmiş bulunuyoruz. Uyuşturucu ve kaçakçılık olaylarının sayındaki azalışta güvenlik güçlerimizin özverili ve gayretli çalışmalarının payı çok büyüktür. Güvenlik güçlerimizin şahıslarında Emniyet Müdürümüz Özcan Tercan'ı tebrik ediyorum. Uyuşturucu ile mücadele bazında çalışmalar ve gayretler azalmayacak ve artarak devam edecektir. Bu gayretli kahraman arkadaşlarımızın çalışmalarıyla neslimiz için büyük tehlike olan uyuşturucu tacirlerinin kökü kurutulacaktır."

Emniyet Müdürü Özcan Tercan ise ilçede yaşayanların huzuru ve güvenliği konusunda yasalar çerçevesinde 24 saat görev başında olduklarını belirterek, başarılı çalışmalarından dolayı emniyet personeline teşekkür etti.






YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.