Osmaniye

Osmaniye’de “Geleceğimize Sahip Çıkalım” projesi

11:47 12 Ekim 2017
Osmaniye’de “Geleceğimize Sahip Çıkalım” projesi

Osmaniye’de, "Geleceğimize Sahip Çıkalım Projesi"nin protokolü imzalandı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hamit Coşkun, Valilik Rahime Hatun Salonu'nda düzenlenen imza töreninde yaptığı açıklamada, proje kapsamında kentteki şehit ve gazi çocukları ile koruyucu aile yanında kalan çocuklar ve onları sahiplenen ailelerine yönelik çalışmalar yapılacağı belirtti.

Projenin önemli bir proje olduğunu dile getiren Coşkun, şunları kaydetti:

"Projemiz sayesinde hedef gruplarımıza yönelik spor, sanat ve psiko-sosyal destek faaliyetleri ile gezi, konferans, tanıtım ve farkındalık arttırma çalışmaları gibi faaliyetler yapılacak. Şehit ve gazilerimizin çocuklarına yönelik tarih ve değerler eğitimi ile Çanakkale tarihi gezisi, koruyucu aile çocuklarına ve onları sahiplenen ailelere yönelik ise bilgilendirme ve farkındalık arttırma çalışmaları ile Karadeniz doğa turizmi gezisi çalışmaları yapılacaktır. Hedef gruplarımıza yönelik eğitmenlerimiz eşliğinde çocuklarımızın motivasyonlarını arttıracak masa tenisi, badminton ve uzakdoğu sporu eğitimleri verilerek hem sağlıklı bir yaşam sürmeleri hem de içinde bulundukları ortamına renk katıp daha da güzelleştirmeyi amaçlamaktayız."

Coşkun, proje süresince danışmanlık hizmeti de verileceğini sözlerine ekledi.

Konuşmanın ardından Vali Vekili Muammer Balcı ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hamit Coşkun tarafından proje protokolü imzalandı


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.