Osmaniye

İş adamlarından AK Partiye ziyaret

11:51 16 Ekim 2017
İş adamlarından AK Partiye ziyaret

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Osmaniye Şube Yönetimi, göreve yeni başlayan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hanifi Zaimoğlu’nu ziyaret etti.

TÜMSİAD Şube Başkanı Murat Özkardeş, ziyarette yaptığı açıklamada, Zaimoğlu’nu tebrik ederek görevinde başarı diledi.

Osmaniye ile ilgili alınacak kararlarda STK’lar ile istişare yapılması gerektiğini belirten Özkardeş, "Faaliyet alanları ve hedef kitleleri birbirinden farklı olan sivil toplum kuruluşları, gönüllü olarak çalışmalar yürütüyor. Her STK’nın kendi alanında bir birikimi oluyor. Faaliyet alanına giren konularla ilgili bu STK’lar ile istişareler yapmak yatırımların ve alınacak kararların daha verimli olmasını sağlayacaktır. TÜMSİAD olarak bu konuda her türlü katkıyı yapmaya ve her türlü desteği vermeye hazırız." diye konuştu.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Zaimoğlu, ziyaretten dolayı mutlu olduğunu belirterek, STK’ların toplumlar için önemine dikkat çekti.

Zaimoğlu, "Sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içerisinde olacağız. Memleketimiz ve milletimiz için herkesle bir araya gelip, şehrimiz için üzerimize düşen görevleri de yerine getirmek istiyoruz." dedi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.