Osmaniye

Kadirli'de engellilere yılbaşı eğlencesi

10:30 29 Aralık 2017
Kadirli'de engellilere yılbaşı eğlencesi

Kadirli ilçesinde, engelliler için yılbaşı eğlencesi düzenlendi.

Belediye tarafından Kadirli Öğretmenevi'nde düzenlenen programa katılan engelliler ve aileleri, türküler eşliğinde halay çekti, şarkılar söyledi.

Eğlenceye katılan Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan, engellilerin yaşamını kolaylaştırmak amacıyla önemli hizmetleri hayata geçirdiklerini söyledi.

Belediye olarak engellerle mücadele edeceklerini ve imar konusunda çalışmalarını engellilere göre yapacaklarını ifade eden Tarhan, "İnşallah 2018 yılı dünyamız için savaşsız ve barışın hüküm sürdüğü koşulları beraberinde getirir. Engellerle mücadele eden belediye olarak engelsiz yıllar diliyorum." diye konuştu.

Küçük yaşta geçirdiği çocuk felci nedeniyle yürüme engelli olan 2 çocuk annesi Güneş Dertli (43) ise, ilk defa yılbaşı etkinliğine katıldığını belirterek, 2018 yılının sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi dileklerinde bulundu.

Engellilerden Ahmet Şişik de, yeni yılın barış ve huzur içinde geçmesini dilediğini belirterek, "Analar ağlamasın. Çocuklar yetim kalmasın. Terör bitsin. Teröristler adalete teslim olsun. Allahım askerimizi ve polisimizi korusun. Onlara kurşun sıkmayın. Öldürmeyin. Barış içinde yaşayalım. Küskünler barışsın. 2018 herkese barış ve mutluluk getirsin." şeklinde konuştu.

Engellilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe katılanlara çeşitli hediyeler verildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.