Osmaniye

Kadirli'de Siyer-i Nebi kitap okuma yarışması

14:56 05 Ocak 2018
Kadirli'de Siyer-i Nebi kitap okuma yarışması

Kadirli ilçesinde, Siyer-i Nebi kitap okuma yarışmasında il ve ilçe birincisi olan öğrenci altınla ödüllendirildi.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) ve Milli Gençlik Vakfı (MGV) tarafından 16 Aralık 2017 tarihinde Türkiye genelinde düzenlenen yarışmada il ve ilçe birincisi olan 80. Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencisi Tuğba Akduman için okulda tören düzenlendi.

Okulda düzenlenen törene, Kadirli İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Cömert, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İsmail Ekiz, Anadolu Gençlik Derneği (AGD) ve Milli Gençlik Vakfı (MGV) Kadirli Şubesi Başkanı Hilmi Aktaş, 80. Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi Müdürü Elife Üçgül, Meslek Yüksek Okulu Dekanı Mahmut Hamil Nazik, öğrenciler ve öğretmenler katıldı.

Akduman'a teşekkür belgesi ve tam altın ödülünü takdim eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Cömert, başarısının kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Peygamber Efendimizin hayatını bilen ve onu örnek alan gençlerin yetişmesi için gayret gösteren Anadolu Gençlik Derneği (AGD) ve Milli Gençlik Vakfı (MGV) yetkilerine teşekkür ediyorum. Türkiye genelinde düzenlene yarışmada hem il hem de ilçe birincisi olan öğrencimizle gurur duyuyoruz. Başarılarının devamını bekliyoruz. emeği geçen herkesi kutluyorum." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.