Osmaniye

Osmaniye’de İŞGEM projesi çalışmaları

14:14 09 Şubat 2018
Osmaniye’de İŞGEM projesi çalışmaları

Osmaniye'de, İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM) projesi kapsamında "Yerimiz Var, Bütçemiz Dar: Yeni Girişimciler İçin Finansal Kaynaklar" semineri düzenlendi.

Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, kentteki bir otelde düzenlenen seminerde yaptığı konuşmada, OSB'de inşaatı devam eden İş Geliştirme Merkezi’nin 8,3 milyon Avroluk yatırım olduğunu, merkezin girişimcilerin uygun fiziki alanlara ve danışmanlık hizmetlerine ulaşmasına imkan sağlayacağına inandığını belirtti.

İŞGEM’in kent ve bölge ekonomisinin gelişmesine imkan sunacağına dikkat çeken Vali Coşkun, "Sanayiye dayalı kalkınmamızın temel taşlarından biri olmaya aday Osmaniye İş Geliştirme Merkezi, ilimizin sanayi potansiyeline ulaşmasında önemli bir araç olacaktır. Osmaniye’mizin kalkınmasına ivme kazandıracak olan bu projenin, bölgemizdeki girişimcilik kültürünün gelişimine ve yetişmiş iş gücünün üretime yönlendirilerek başarılı işletmelerin kuruluşuna öncülük edeceğine inanıyorum." şeklinde konuştu.

Seminerde, OSİP Projesi Ekip Lideri Teodora Hristoforova, Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Hasan Sezer, Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, İŞGEM Müdürü Gaye Yalpa, İŞGEM’in kent için önemi hakkında görüşlerini aktardı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.