Osmaniye

Zeytin Dalı Harekatı'na destek

15:11 14 Şubat 2018
Zeytin Dalı Harekatı'na destek

Türk Silahlı Kuvvetleri'nce yürütülen "Zeytin Dalı Harekatı"na destek amacıyla bazı sivil toplum örgütlerinin Osmaniye temsilcilerince ortak basın açıklaması yapıldı.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen basın açıklamasında grup adına konuşan Memur-Sen Osmaniye Şube Başkanı Mahmut Kahraman, vatan için şehadet şerbetini içen her yiğidi Süleyman Şah, şehit düştükleri yeri Süleyman Şah Türbesi kabul ettiklerini belirtti.

Zeytin Dalı Harekatı'nın gerekçelerini ve hedeflerini anlamakta zorlananların ve çarpıtarak anlatmak için kıvrananların olduğunu belirten Kahraman, "Türkiye’nin terörle mücadele konseptini, terör örgütlerine yönelik 'bitirici darbe' hamlesini, 'savaş' olarak göstermeye kalkışanlar var. Emperyal kulvarda, kapitalist blokta yer alan sözüm ona müttefik ve dost ülkelerin Türkiye’ye yönelik örtülü savaş ilanını, 'sivil hassasiyeti' ambalajıyla perdelemeye çalışanlar var." dedi.

Kahraman, Zeytin Dalı Harekatı'nın, Türkiye’nin emperyalizme direnme iradesinin, emperyalistlerin Suriye’de oluşturmak istediği düzeni reddetme mücadelesinin adı olduğuna dikkat çekti.

Kimsenin kimseyi sömürmediği, hakça paylaşımın gerçekleştiği bir dünya için mücadele verildiğini vurgulayan Kahraman, "Zeytin Dalı Harekatı’nı bütün benliğimizle destekliyor, askerlerimize de 'Allah yardımcınız olsun' diyoruz. Milletin desteğini, ümmetin duasını alan devletimiz ve silahlı kuvvetlerimizin, şanlı ecdadın evlatları olmanın hakkını veren yiğitlerimizin terör örgütlerini yok edeceğine, emperyal akla diz çöktüreceğine de yürekten inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Etkinlik, yapılan duanın ardından sona erdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.