Osmaniye

"Değerli Öğretmenim" Projesi'nin protokolü imzalandı

16:54 30 Mart 2018
"Değerli Öğretmenim" Projesi'nin protokolü imzalandı

Öğretmen ve idarecilerin etkin kılınmasının önemsendiğini ifade eden Çelik, "İletişim, sosyal girişimcilik gibi temalarla düzenlenecek eğitimlerde düşünen, sorgulayan, araştıran toplum modelinin oluşmasına katkı sağlaması amaçlanıyor. Ayrıca, öğretmenlerimizin sınıf içinde, aile ve sosyal yaşamda iletişim kazalarını önleyecek, sürdürülebilir sistemler kurabilme becerileri kazanmalarını sağlayacak faaliyetler yapmaktayız." diye konuştu.

Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı arasında "Değerli Öğretmenim Projesi"nin protokolü imzalandı.

İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, imzalanan protokolle öğretmen, idareci ve öğrencilere yönelik eğitim, konferans, seminer ve toplantılar yapılmasının planlandığı belirtti.

Anadolu Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nilgün Yazıcı da eğitime destek vermekten mutlu olduğunu aktardı.

Eğitime verilen değerin büyük sermaye anlamına geldiğini belirten Yazıcı, “Öğretmenlerimize değer vereceğiz ki onların yetiştirdiği nesiller ve toplumumuz huzurlu olsun. Eğitim alanındaki desteklerimiz artarak devam edecek. Bu protokolün hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Konuşmalardan sonra Çelik ve Yazıcı arasında protokol imzalandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.