Osmaniye

Mimarlar Odası'ndan CGC'ye ziyaret

16:34 17 Nisan 2018
Mimarlar Odası'ndan CGC'ye ziyaret

Odanın işlevini arttırmak adına çalışmalara başlanıldığını ifade eden Şen, "Yönetim kurulu arkadaşlarımızla sorumluluğumuzun bilinciyle hareket ederek çalışmalarımıza başladık. Son olarak enerji kimlik belgesi ile ilgili olarak kurs düzenledik. İlk kez bu kursa katılacak ve daha önce bu eğitimi almış arkadaşlarımızın oryantasyon eğitimi almak isteyen üyelerimize de Adana Makine Mühendisleri Odası aracılığıyla kurs düzenledik. Bu anlamda 21 üyemizin enerji kimlik belgesi uzmanlığı, 9 üyemizin de oryantasyon eğitimini tamamladık." diye konuştu.

Osmaniye Mimarlar Odası Yönetim Kurulu üyeleri, Cebelibereket Gazeteciler Cemiyetini (CGC) ziyaret etti.

Oda Başkanı Hadise Şen, ziyarette yaptığı açıklamada, Mimarlar Odası'na yeni misyon ve vizyon kazandırmak için göreve geldiklerini söyledi.

CGC Başkanı, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Cihangir de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Mimar Odası Yönetimi'ne başarılar dileyen Cihangir, şöyle konuştu:

"Yaptığınız etkilikler ve çalışmalarda yanınızdayız. Mimarlar Odası gibi mesleki odalar, kentin gelişmesi açısında oldukça önemlidir. Osmaniye kentleşme bakımından büyük sıkıntılar yaşamaktadır. Burada çarpık bir kentleşme olduğunu görebiliyoruz. Bu anlamda Mimar Odası'na büyük görev düşüyor. Özellikle yeşil bir Osmaniye hepimizin temennisidir. Kentin kentsel gelişimini iyi yapmak kenti geleceğe hazırlama adına önemlidir. Bizler Osmaniye'de yeni yapılan binalar ve yapıların şekillenmesi açısından da mimarların sorumlulukları büyüktür."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.