Osmaniye

İlkokul öğrencilerinden trafik uygulaması

15:00 08 Mayıs 2018
İlkokul öğrencilerinden trafik uygulaması

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde, Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında polis yeleği ve şapkası giyen ilkokul öğrencileri, polislerle birlikte durdurdukları araçlarda emniyet kemeri kontrolü yaptı.

Turgut Özal Bulvarı'nda polis ekipleriyle uygulama yapan öğrenciler, durdurdukları araçların sürücülerinden kurallara uymalarını isteyerek karanfil hediye edip kolonya ve çikolata ikram etti.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Mehmet Cahit Yetkiner, hafta kapsamında, öğrenciler ve ekiplerin sürücülere trafik kurallarını hatırlatarak çeşitli ikramlarda bulunduklarını söyledi.

Öğrencilerin, uygulamalarda sürücülere ceza yerine karanfil vererek önemli uyarılarda bulunduğunu belirten Yetkiner, "Polis, 24 saat vatandaşın can ve mal güvenliği için çalışmalarını sürdürüyor. Sürücülerimizi trafik kurallarına uymaları daha dikkatli ve duyarlı bir şekilde araç kullanmaları konusunda ekiplerimiz uyarıyor. Trafik cezası değil de sürücülerimize her zaman karanfil vermek istiyoruz. Öğrencilerimizin uyarılarını dikkate alan sürücülerimize iyi yolculuklar diliyoruz." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.