Osmaniye

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı

14:10 19 Mayıs 2018
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı

Törenler, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Yılmaz'ın Bal'ın, Hükümet Konağı bahçesindeki Atatürk Anıtı'na çelenk koymasıyla başladı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kadirli'de düzenlenen törenlerle kutlandı.

Şehir stadyumunda devam eden kutlamalarda, Kaymakam Tamer Orhan, beraberinde Belediye Başkanı Ömer Tarhan ve İlçe Garnizon Komutanı Garnizon Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Tahir Samet Demirçelik, öğrencilerin ve halkın bayramını kutladı.

Tekvando gösteri öncesi Ecem Spor Kulübü sporcusu Görkem Barış Karabörk, kafasına bayrak direğinin düşmesi sonucu yaralandı.

Yaralı Karabörk, 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahale sonrası Kadirli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Yılmaz Bal, günün anlam ve önemini belirten konuşmasında vatanı ve milleti çok sevmenin çalışarak, başarılı olarak, bilgili, kültürlü, ahlaklı, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak mümkün olacağını ifade etti.

Törene katılan öğrencilerin gençliğin ataya cevabını okuması, halk oyunları, tekvando, güreş, karate gösterileri ve şiirlerin okunmasının ardından program sona erdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.